Ajda Pekkan ile Sinan Akçıl'ı buluşturan Uçankuş TV'nin Süper Cumartesi programının bu haftaki konuğu Oktay Kaynarca, çok özel itiraflar yaptı. Bu sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Hızır Çakırbeyoğlu karakteriyle fırtınalar estiren usta oyuncu, Ajda Pekkan'ın "Sette olmazsa olmaz kuralların neler?" sorusuna "Sette benim için saygı çok önemlidir. Oyuncuların başı başroldür. Onların davranışı sette herkesi etkiler. Ben bu nedenle o sete çok saygılı girer, öyle de çıkarım. Benim setimde kimse kimseye kötü davranamaz. Çaycıya bağıramaz. Zaten böyle bir olay olsa ilk bana gelir ve hemen müdahale ederim. Çünkü o çaycı çocuğun üzüntüsü, enerjisi bize geçer. Setlerimde saygı olmazsa olmazım" dedi.

OKTAY KAYNARCA: SET AŞKI GÜZEL BİR ŞEY
Pekkan, sektöre film kariyeriyle başladığını ama oyunculuğa konsantre olamadığını ifade etti ve "Oyunculuğu beceremiyorum. 32 filmde oynadım. Hepsi doğru roller değildi. Uyuz uyuz rollerdi. Ses Dergisi'nin yarışmasını kazandıktan sonra ilk olarak Ayhan Işık'la Şıpsevdi filminde oynadım. Ayhan Işık yakışıklılığının yanı sıra gerçekten çok beyefendi ve kaliteli bir adamdı. Ama ben evden çıkmış, baskıyla büyümüş bir kızdım, birdenbire karşımda Ayhan Işık'ı gördüm. O dönem 12 film anlaşması yapmışlardı. Ne verirlerse onu alıyorsun. Zaten başrolde birileri vardı. Sen ayrıca ekleniyorsun. Şartlar zordu. Sabahlara kadar donuyorsun. O dönem ekonomik koşullar nedeniyle film çekmek zorundaydım.Ama şimdi bakıyorum da dizi sektörü için hala aynı zor şartlar geçerli... Herkes yorgun. Neden günümüzde böyle?" diye sordu. Kaynarca da, Pekkan'a bu durumun kanallar ve reklam pastasıyla ilgili olduğunu ifade etti.

Sinan Akçıl, Kaynarca'ya "Hiç set aşkı yaşadın mı?" diye sordu. Usta oyuncu, "Benim de set aşkım oldu. Set aşkı güzel bir şey. Sete gideceksin ve sevdiğin kadını göreceksin. Bu çok güzel" diye konuştu. Bunun üzerine Ajda Pekkan, "Ben hiç set aşkı yaşamadım. Nasıl bir şey acaba?" yorumunu yaptı.


"ATATÜRK'Ü CANLANDIRMADAN ÖLÜRSEM GÖZLERİM AÇIK GİDER"

Sinan Akçıl, Uçankuş TV'nin büyük beğeniyle izlenen programı Süper Cumartesi'nde Oktay Kaynarca'ya "Hangi rolü oynamadan ölmek istemezsin?" diye sordu. Kaynarca, bu soruya şu çok konuşulacak yanıtı verdi:

"Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırmadan ölürsem gözlerim açık gider. Yani daha iyi film düşünemiyorum ve bugüne kadar tabii ki çok film yapıldı ama insan Atatürk'ü anlatan bir film olmadı. Çok tabulaştırılmış bir mesele oldu. Daha sonra bu tabular yıkıldı ama hiç kimsenin aklına bizim aklımıza gelen gibi bir proje olmadı. Yani hatalarıyla onu ele alan... Biz bu işe niyetlendik ama olamadı. Çünkü en ufacık bir yanlış, her şeyi allak bullak ederdi. Çok iyi hazırlık süresi gerek. Ben devletin herhangi bir kademesinde olsam buna çok büyük bütçe ayırırdım."

15 ÇOCUK İÇİN EN AZ 3 KADINDAN 5 ÇOCUK YAPMAK GEREK

Bir röportajında "15 çocuğum olsun istiyorum" diyen usta oyuncu, bu konuyla ilgili Sinan Akçıl'ın sorusunu üzerine "Çocukları çok seviyorum. 15 tane çocuk istiyorum dedim. 15 çocuk için 3 kadından 5 çocuk yapmak lazım. Şaka bir yana ölmeden çocuk sahibi olmak istiyorum. Kısmet olursa iyi olur. Özellikle kız çocuğu istiyorum... Kız çocuğu görünce gözlerim doluyor" açıklamasını yaptı. Ajda Pekkan da "Eğer çocuğum olsaydı, oğlum olsun isterdim. Çünkü erkek çocuklar annelerine daha düşkün oluyor" dedi.

BAŞARI YALNIZLIKTIR

Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı programda Oktay Kaynarca, "Ben çok insanla dost olurum ama benim dostum olan insan sayısı sınırlıdır, bunu en iyi Ajda Pekkan bilir. Zirvede olmak ve aynı mesleğin içindeki insanlarla dost olmak zordur" şeklinde konuşunca Süperstar Ajda Pekkan, şu açıklamayı yaptı:
"Başarı yalnızlıktır, zirve yalnızlaştırır. Şöhret başa bela... Öyle kalıyorsun damga pulu gibi... Daha önce sorsalar kaçardım. Bu kadar ünlü olmak istemezdim. Ben zaten sadece vokalist olmak istiyordum. Gider barlarda şarkı söylerdim. Ama kendi kendimin vokalisti oldum. Her şeye sen yetişmeye çalışıyorsun. Bu yüzden ünlü olmak çok kötü...Hayatın zorlukları benim içimde ikilem yarattı. Biri travmatik ben, bir tanesi kendisi yaşatan biri... Zaman zaman biri birine takılıyor, o zaman zor oluyor. Ama iyi ki bu işi yapıyorum. İyi ki şarkı söylüyorum."

SİNAN AKÇIL'DAN ALDATILMA KONUSUNDA İLGİNÇ ÇIKIŞ: BEN O KONUDA ÇAKIR'IM!
Programda söz dönüp dolaşıp aldatılmaya geldi. Sinan Akçıl, Oktay Kaynarca'nın 2000'li yılların başında canlandırdığı fenomen karakter Çakır'ın acımasızlığına atıfta bulunarak "Ben o konuda Çakır'ım" şeklinde yaptığı açıklamayla şaşırttı.
Editör: TE Bilisim