Ödülümü hayatta vermem

Sanat dünyasının ünlüleri hayvanlar için biraraya geldi. Ömür Gedik’in başkanı olduğu HAÇİKO’nun (Hayvanları Çaresizlikten ve İlgisizlikten Koruma Derneği),  Eyüp Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştireceği  “Haçiko Yuvası ve Eğitim Merkezi” nin lansmanı ve “Altın Pati Ödül Töreni” Ataköy Sheraton’da gerçekleştirildi. Vatan Şaşmaz’ın sunduğu gecede Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası’nın eşliğinde Rafet El Roman, Ferhat Göçer, Selçuk Ural, Atiye ve Ajda Pekkan sahneye çıktı. Ömür Gedik’in bir hayli ağır olan plaketi Ajda Pekkan’a taktimi sırasında esprili anlar yaşandı. Süperstar, Gedik’in ‘Ajda hanım, ödülümüz çok ağır, tam sekiz kilo. Dilerseniz masanıza bırakalım” önerisine, “Ödülümü hayatta vermem. Ben ağırlık çalışıyorum bilmiyor musunuz?” diye cevap verdi.  

Yusuf Güney Ömür Gedik ile düet yaptı.
Yusuf Güney de HAÇİKO için bestelediği “Hayat Bileziğim” adlı parçasını ilk kez Ömür Gedik ile birlikte seslendirdi. Rafet El Roman’ın sevgilisi Ceren Kaplakaslan ile birlikte katıldığı gecenin ilgi çeken diğer bir çifti ise ünlü iş adamı Kerem Göğüş ve Wilma Elles oldu. Çift ödülleri ile birlikte poz verdi.

Berk Oktay gecede büyük ilgi gördü ...
Atilla Kaplakaslan tarafından organize edilen ödül töreninde Hande Katipoğlu, Aylin Arasıl, Berk Oktay, İbrahim Çelikkol ve Lale Çangal da ödül aldı. 


Kerem Göğüş & Wilma Elles

Ömür Gedik İbrahim Çelikkol'a Altın Pati Ödülü'nü verdi.

Süperstar Ajda Pekkan Ömür Gedik'e 'Ödülümü vermem' dedi ...

Süperstar Ajda Pekkan Haçiko yararına düzenlenen konserde şov yaptı.

Ferhat Göçer HAÇİKO'nun gecesinde sahne aldı.
Editör: TE Bilisim