Yeni albümü ‘Derin Aşk’ı müzikseverlerle buluşturduktan sonra konserlerine son hızla devam eden Zara, her gittiği şehirde izdihama neden oluyor. Konserlerindesesiyle olduğu kadar güzellği ve zerafetiyle de büyüleyen Zara iki konserinde de yaz ayına uygun olarak açık renklerde uzun elbseler tercih etmişti.

Önceki gün Gaziantep Üniversitesi mezunları için düzenlenen gecede sahne alan Zara, yoğun ilgi sonucu üniversitenin atletizm salonunda dışarılara kadar kuyruk oluşmasına neden oldu. Bütün eserlerini gençlerle birlikte okuyan Zara, yeni albümünden Müslüm Gürses, İbrahim Tatlıses ve Orhan Gencebay'ın eserlerini okudu.

Geçen sene yine bu organizasyonda sahne alan Zara, sağanak yağıştan dolayı konseri kısa kesmek zorunda kalmıştı. Gençler hep bir ağızdan "Geçen senenin acısını çıkartacağız" dediler. Zara ve sazları haftaiçi olmasına rağmen gençlerden de aldıkları enerjiyle geç saatlere kadar sahnede kaldılar. 

Sonraki gün ise Konya Akşehir 3. Kiraz Festivali kapsamında düzenlenen organizasyonda sahne alan Zara benzer sahnelerin yaşanmasına neden oldu. Akşehir Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen konserde Akşehir halkı alana sığmakta zorlandı. Kalabalık halk açıkhavaya sığamayınca dışarıda yerlerini alarak Zara'nın konserini dinlemek zorunda kaldılar. Zara binlerce kişinin şarkılarına eşlik ederek vokal yapmasına çok duygulandı ve "sizi hayranlıkla izliyorum ve bugün burada bizi sizinle buluşturan Akşehir Belediye Başkanı'na sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum."dedi.

"Nasreddin Hoca'nın deyimiyle dünyanın tam ortasındayız, sizinle bu muhteşem atmosferi paylaştığım için çok mutluyum" diyerek halkın alkışları eşliğinde şarkılarını seslendirdi. 'Derin Aşk' isimli yeni albümünden de şarkılar seslendiren Zara, halkın birçok şarkı isteğini de geri çevirmedi.
Zara, sahneye çıkıp kendisini öpmek isteyen  Akşehirli küçük kızlarla da dans etti.

Zara Gaziantep ve Konya'da verdiği konserlerde büyük ilgi gördü.

Editör: TE Bilisim