Sesi, güzelliği ve politik duruşuyla “Ortadoğu’nun Madonna'sı” olarak da anılan Lübnanlı Haifa Wehbe, Merit Crystal Cove Hotel’in eğlence merkezi Crystal Bodrum’da çoğunluğunu Ortadoğu’nun çeşitli ülkelerinden gelen misafirlerin oluşturduğu yüzlerle kişiye unutamayacakları bir konser verdi. Hayranlarının alkışları arasında sahneye çıkan Haifa Wehbe, ilk kez geldiği Kuzey Kıbrıs’ta böylesi bir kitle ile karşılaştığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Haifa Wehbe, ten rengi simlerle işli giysisiyle dikkat çekti. Özellikle Arap kadınların konser boyunca danslarıyla sürekli olarak eşlik ettikleri Haifa Wehbe, “Kuzey Kıbrıs’a ilk kez geliyorum. Burada ve sizlerle olduğum için çok mutluyum. İnşallah tatil için de geleceğim” dedi.

2002 yılında “Miss Lübnan” seçildikten sonra müzik kariyerine adım attan ve bugüne kadar 4 albüm yapan Haifa Wehbe, konuklarının istek parçalarını da geri çevirmedi. Konuklar, Haifa Wehbe’nin fotoğrafını çekebilmek için birbirleriyle yarıştılar. Bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Haifa Wehbe’yi dinlemeye gelen kadın konuklar da şıklıklarıyla dikkat çekti.

Editör: TE Bilisim