Bugüne kadar yayınlandığı kitaplarıyla büyük ilgi gören Aşkım Kapışmak, ‘Kalbin Anahtarı’nı Mekke’de, ‘Aşkın Beden Dili’ni İspanya’da, ‘Carpe Diem’i Fransa’da, ‘Küçük Mutluluklar'ı Almanya’da, ve ‘Dolce Vita’yı ise Tayland’da yazmıştı. 

'Sefere Çıkıyorum'
 
Bu kez tercihini Hollanda’dan yana kullanan Kapışmak, yeni kitabı başta olmak üzere diğer kitaplarını yurt dışında kaleme almasının sebebini ise; ‘Her yerde düşünebiliyorum ama her yerde yazamıyorum. Kitaplarım hayatlar üzerine ve başka yaşamlara seyahat etmek beni daha da üretken yapıyor”. Yurt dışında yazmanın kendisine farklı bir deneyim kattığını söyleyen Kapışmak, “ Yurt dışına çıktığım zaman düşüncelerimin içinde kayboluyorum. Yabancı insanlara yazmayı düşündüğüm şeyleri anlatıyorum onların beni tanımamaları sadece fikirlerimi yorumlamalarını sağlıyor. Düşüncelerin benim içim dini, dili, bayrağı yok. Her insanda yansımalı ve anlam bulmalı. Bu yüzden başka ülkelere sefere çıkıyorum’ sözleriyle ifade etti.
 
“Türk Sevenleriyle Buluştu”
 
Henüz ismini açıklamadığı ve aralık ayında çıkacak olan yeni kitabı için gittiği Hollanda’da dünyaca ünlü bal mumu müzesi 'Madame Tussauds' gezen ve ayrıca Türk sevenleriyle buluşan ve Kapışmak, “ Hollanda’da laleler manzaram oldu. Müzelere sıkıştırılmış yaşamlardan beslendim ve Amsterdam’da özgürlük denilen şeyin tutsaklığını izledim” dedi.
Editör: TE Bilisim