Yönetmenliğini  ve sunuculuğunu Okan Bayülgen’in yaptığı ‘Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası’ 3 Şubat'ta  BVS Group’a bağlı Sahne İstanbul’da yeniden izleyiciyle buluşacak.  

‘Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası’ adlı interaktif oyunda Yaşam Koçu Sibel Alkan’ı canlandıran başarılı oyuncu Ayçin İnci, “Okan çok iyi bir yönetmen. İnsanın içini okuyan çok derinlikli bir göze sahip. O sizde farkettiği oyunculuk desenlerini yansıtabilmeniz için farkındalığınızı doğru odaklara ustalıkla çeker” dedi.

Ayçin İnci

Yemekli, müzikli, polisiye ‘Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası’ farklı konusuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Türkiyede’ki büyük şirketlerden birinin 50. Yıldönümü kutlaması esnasında şirketin CEO’sunun ve sahiplerinin de bulunduğu masada bir cinayet işlenir. "İzleyiciler de orada bulunan eski başkomisere yardım ediyor ve oyuna interaktif olarak katılım sağlayarak, katili bulmaya çalışıyorlar. Katili bulan masaya da sürpriz ödül veriliyor.  Güzel oyuncu Ayçin İnci oyunda şirket sahibinin damadı Kaan’ın yaşam koçu Sibel Alkan’ı oynuyor. Sibel’in fiziksel avantajlarını ve mesleğini kullanarak bir takım çıkarlar peşinde koştuğu düşünülse de sır perdesi oyunun sonunda aralanıyor. Birçok şaşırtıcı olayın yaşandığı oyunda izleyiciler kendilerini bir anda entrikaların içinde bulacaklar.
Okan Bayülgen zaman zaman oyunu keserek izleyicilere sorular sorarken, merakı daha da artırıyor.
Editör: TE Bilisim