Oyuncu Dağhan Külegeç ve oyuncu, yazar&çevirmen Ayşe Erbulak tarafından kurulan, Genel Sanat Yönetmenliğini Özden Özgürdal'ın üstlendiği ve kısa sürede önemli bir “sanat evi” haline dönüşen “Erbulak Oyunculuk ve Yazarlık Evi” geçtiğimiz Salı günü muhteşem bir açılışla 3. sezonuna başladı.

Dağhan Külegeç ve Ayşe Erbulak tarafından 2014 yılında kurulan “Erbulak Oyunculuk ve Yazarlık Evi” geçtiğimiz Salı günü Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikle 3. sezonunun açılışını yaptı.
Genel sanat yönetmenliğini Özden Özgürdal’ın üstlendiği, kısa sürede 300 öğrencili mini bir konservatuar haline döünşen okulun açılışında renkli anlar yaşandı.

Dans gösterileri, müzikaller ve özel şovlarla süslenen renkli açılışta, Külegeç, Erbulak ve Özgürdal’ı Uğurkan Erez ve Erol Albayrak da yalnız bırakmadı.

Gecede geçen iki yılın ve yeni başlayan öğrencilerin yer aldığı çok özel gösteriler izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Açılış öncesinde misafirlere seslenen Ayşe Erbulak “Erbulak Evi, vaktimin çoğunu alıyor ama ben bunu yaşam biçimi haline getirdim, tıpkı öğrencilerimiz gibi "illa bi'şey öğreniyor ve çok eğleniyorum" dedi.

ERBULAK VE EREZ, ORTAK AJANS KURUYOR!

Ayşe Erbulak, yaptığı konuşmada Uğurkan Erez ile ortak ajans oluşumuna girdiklerini belirtti.

Ajans Ayşe Erbulak ve Uğurkan Erez bundan böyle güçlerini birleştirip ajans olarak birlikte çalışacaklarını ve ortak hareket edeceklerini bildirdiler.

Sahneye alkış yağmuru altında çıkan sevilen oyuncu Dağhan Külegeç ise zamanın çok hızlı geçtiğini belirtti ve “Okulu sanki dün açmışız gibi hissediyorum; ama bugün 3. sezona başlıyoruz. Birlikte yola çıktığımız herkese sonsuz teşekkürler.” dedi

Erbulak ajansı geçen yıl başlattığı ve sınıflarına kaybettiğimiz ustaların ismini verme geleneğini bu yıl da sürdürecek. Bu yılki sınıflara, Kemal Sunal, Atilla Arcan, Zeki Alasya, Levent Kırca, Savaş Başar, Cahide Sonku, Afife Jale; yazarlık sınıflarına ise; Kemal Tahir, Yaşar Kemal, Orhan Kemal, Ömer Seyfettin ve Kafka ‘nın isimleri verilecek.

Erbulak Oyunculuk ve Yazarlık evinde, sahne, psiko-drama, ses-nefes, diksiyon, sahne ve kulis disiplini, beden dili & koreografi, meditasyon, uygulamalı kamera önü, mim, orff, aksiyon oyunculuğu ,yaratıcı yazarlık, etkili iletişim ve beden dili eğitimlerinin yanı sıra; öğretim yılı boyunca her biri alanında uzman olan isimlerle söyleşi etkinlikleri de düzenleniyor. 8.5 aylık eğitimlerin yanı sıra 8 haftalık kamera önü atölyeleri de Kasım ayında başlayacak.
Editör: TE Bilisim