'Kerkisolfej Yaz Konserleri' Ege turnesi'nin Çeşme ayağı Ayta Sözeri'nin Açıkhava Tİyatrosu'nda ki muhteşem performansıyla başladı. Bir yıl aradan sonra gazino konseptiyle tekrar Çeşme de sevenleriyle buluşan Sözeri, sahnesinde ünlü isimlerle düet yaparak sürprizlerle dolu bir geceye imza attı.


Uzun bir aradan sonra yeniden sahnede olmanın mutluluğunu yaşayan sanatçı: “Ayrı kaldığımız bu süreçte yeni repertuvarımızı yaptık ve bu akşam ‘Karışık Kaset 2’ şarkılarımızı hep birlikte söyleyeceğiz. Hepimizin bu sıralar müziğin iyileştirici gücüne çok ihtiyacı var. Bu akşamın keyfini hep birlikte çıkaralım.” dedi.

Asuman Dabak kuliste Ayta Sözeri'yi ziyaret etti.


Konserin ilk bölümünde Ayta Sözeri'nin sahnesine konuk olan ve yeni single’ı ‘Hayat Bir Gün’ü seslendiren Asuman Dabak, performansı ile büyük beğeni toplarken, ikinci bölümde ise Sözeri’nin sahnedeki konuğu Çiğdem Gürdal oldu. "Aşk" ve "Neyleyim Köşkü" şarkılarını birlikte seslendiren sanatçılar dakikalarca ayakta alkışlandılar. Enerjisi ve şarkılarıyla konser boyunca keyifli anlar yaşatan Ayta Sözeri, Çeşmelilere unutulmaz bir akşam sundu.
 

Covid-19 tedbirleri kapsamında konser alanının yarı kapasiteyle dolduğu ve sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde hazırlanan oturma düzeni ile gerçekleşen konserde, etkinlik alanı girişinde ateş ölçümü dezenfeksiyon ve maske gibi koruyucu önlemlerde yer aldı.

Ayta Sözeri’nin muhteşem performansıyla başlayan Kerkisolfej Çeşme Açıkhava Tiyatro’su Konserleri; 31 Temmuz Cuma Sertab Erener, 2 Ağustos Pazar Duman, 7 Ağustos Cuma Büyük Ev Ablukada, 14 Ağustos Cuma Gazapizm, 15 Ağustos Cumartesi Erol Evgin, 22 Ağustos Cumartesi Levent Yüksel ile devam edecek.

Editör: TE Bilisim