Yönetmenliğini Taner Gündöner ve süpervizörlüğünü Özer Kızıltan'ın yaptığı, başrollerini Engin Hepileri ve Özge Borak 'ın paylaştığı 'Bana Adını Sor' 2015 yılının başında vizyona giriyor! Barış Hayta, Cihat Tamer, Başak Parlak, İpek Tenolcay ve Bahar Akça gibi bir çok sevilen oyuncuyu barındıran filmin senaristi ise Oben Aras.

Bir yetimhanede büyüyen ve birbirlerinden kopmamış iki arkadaşı oynayan Özge Borak ve Engin Hepileri'in tesadüfen karşılaştığı Merve (Başak Parlak) Hakan 'a (Engin Hepileri) aşık oluyor. Tarık ise (Barış Hayta) nişanlısı Merve'yi elinde tutmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. "Aşk mı? Emek mi?" sorusunu soran bu aşk filmi, şimdiden izleyenleri göz yaşına boğacağı ve oldukça şaşırtacağı söyleniyor.

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra müzik dünyasına da giriş yapan başarılı oyuncu Barış hayta, prodüktörlüğünü Tuna Velibaşoğlu'nun yaptığı "Affedemem" adında çıkacak single çalışmasının da müjdesini veriyor. Şarkısına klip çekeceğini de söyleyen Hayta, oyuncu arkadaşları Caner Cindoruk ve Öykü Çelik'in klibinde oynayacağını söylüyor. Barış Hayta, bunun yanı sıra film müzikleri ile de seyircileri şaşırtacağının sinyallerini veriyor.
Editör: TE Bilisim