'HASTİR!..'  

Çılgın eğitimleriyle, geniş bir izleyici kitlesine hitap eden, Türkiye'nin ilk ve tek İFADE eğitmeni BAYİFADE Volkan Akay, şirketlerde, üniversitelerde, sivil toplum örgütlerinde anlattığı onlarca farklı eğitimin yanısıra eylül ayından itibaren çok farklı bir gösteri ile izleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor!..

Açılımı 'HAYAT ASLINDA SÜPERDİR TATMAK İÇİN RAHATLA' olan gösterisiyle BAYİFADE, salonları sallamaya geliyor!.. 

Bugüne kadar 'BİR İFADE DEĞİŞİR, ÇOK ŞEY DEĞİŞİR, HERŞEY DEĞİŞİR' lejantıyla verdiği onlarca farklı eğitimle hem yurt içinde hem yurt dışında onbinlerce insanla buluşan BAYİFADE eylül ayıyla birlikte büyük bir turneye hazırlanıyor!.. 

Konuyla ilgili ulaştığımız BAYİFADE şunları söyledi: 

'Bu yıl, geçen yıldan daha çok dolaşmak, davet alıp da gidemediğim her yere gitmek istiyorum. Üniversitelerden, kolejlere, şirketlere, sivil toplum örgütlerine kadar her yere gideceğim inşallah. Sizin aracılığınızla seslenmek isterim; iş yoğunluğum nedeniyle farkında olmadan küstürdüğüm dostlarım varsa bana ulaşsınlar rica ederim. 

Aylardır bu gösteri için hazırlanıyorum. Bu gösteri de iddiam şu; 4 saat içinde herkesin ifade etme becerilerini geliştirip, güzel konuşturup, duygularıyla barıştırıp, empati yeteneklerini yukarılara taşıyıp, liderlik özelliklerinin farkına varmalarını sağlayıp, beden dillerini uykudan uyandırıp harekete geçireceğim. 

Hüngür hüngür ağlatıp, gülmekten tükürük boğulması tehlikeleri yaşatıp boğulmalarına engel olacağım. 

Onları rahatlatıp, öyle bir motive edeceğim ki hayatları boyunca unutamayacaklar ve bu gazla bir ömür mutlu yaşayacaklar. Çok iddialı değil mi, hep birlikte göreceğiz inşallah!..'

'HASTİR', (HAYAT ASLINDA SÜPERDİR TATMAK İÇİN RAHATLA) gösterisi ile BAYİFADE, eylül'den itibaren Türkiye'nin her yerinde!.. 

BAYİFADE'nin programın şimdiden dolmaya başladığı da gelen bilgiler arasında!..
Editör: TE Bilisim