Bir süre önce, arabesk müziğinin sevilen ismi  Ferdi Tayfur, ünlü komedyen Ata Demirer’in senaryosunu çaldığını iddia etmiş ve bu olay magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Ferdi Tayfur, Ata Demirer'in oynadığı “Berlin Kaplanı” filmini izleyince büyük şok yaşadığını belirterek, ünlü komedyenin noter tasdikli senaryosunu çaldığını ve kanuni yollara başvuracağını açıklamıştı. 

Bu olayın halen sarsıntısını devam ederken Ferdi Tayfur'un kendisi gibi sanatçı olan ancak aralarındaki dargınlık yüzünden uzun süredir görüşmediği Aydoğan Tayfur "Ferdi amcam, 25 yıl önce Ata Demirer'İn oynadığı Berlin Kaplanı filminin senaryosunu yazdı. Ben başta olmak üzere aile bireylerimizin hemen hemen hepsi bu olaya şahittir. Bu bir haksızlıktır, amcama dargın olduğum halde bu konu hakkında şahitlik yaparım" diyerek samimi bir itirafta bulundu.

Ferdi Tayfur, yeğeni Aydoğan Tayfur ile birlikte
Yıllardır yurtdışında müzik yaşantısını sürdüren ve fiziği ve yorumuyla amcası Ferdi Tayfur'un gençliğine tıpa tıp benzeyen Aydoğan Tayfur, "Amca demek baba yarısı demektir, ancak öz abisi yani benim babamın cenazesine bile gelmedi Ferdi amcam. O yüzden ona çok kırgınım.Yine de o benim yanımda olmasa bile ben hep onun yanında olacağım" şeklinde konuşuyor.
Editör: TE Bilisim