Yemek uzmanı Sedef İybar, TurkMax Gurme kanalındaki programında, Türkiye eğlence sektörünün büyük kurumlarından  BKM’nin Genel Müdürü Zümrüt Arol Bekçe’yi ağırladı. Aynı zamanda çok yakın arkadaş olan iki ünlü isim, bir yandan izleyicilere arpacık soğanlı dereotlu tavuk ve közlenmiş biberli baharatlı pilav  hazırladı, bir yandan da gündemi, eğlence sektörünün durumunu değerlendirdi.
 
“SANAT DURMAMALI!”
 
Zümrüt Arol Bekçe, tüm ülkenin derin bir üzüntü içinde olduğunu, herkes için hayata devam etmenin çok zor olduğunu vurgulayarak, hayatı durdurmamak zorundayız dedi. Bekçe, “Dünya tarihindeki çok büyük terör saldırılarından biri olan 11 Eylül saldırısından 2 hafta sonra New York Belediye Başkanı Rudy Giuliani, dünyaca ünlü müzikal MAMMA MIA! ekibine hemen perde açmalarını, Broadway'in hayata devam etmesini rica etti. Fiziki olarak da Newyork'ta hayatı engelleyen pekçok soruna rağmen, hızla perde açıldı ve Meryl Streep gibi dünyaca ünlü isimler, ‘hayat devam ediyor’ mesajını iletti tüm dünyaya" diye anlattı.

BKM'nin "BKM Eylül'de Açıkhava'da" etkinliklerine bu nedenle durmama kararı verdiklerini belirten Bekçe, sezon boyunca 10 sinema filmi ile de seyircinin karşısında olacaklarını söyledi.
Editör: TE Bilisim