Yapımcılığını ve sunuculuğunu Osmantan Erkır’ın yaptığı, Türk televizyonlarının en uzun soluklu müzik yarışması Popstar 2018, her Çarşamba olduğu gibi bu hafta da Kanal D ekranlarındaki yerini aldı. Canlı yayınlanan programda, her hafta olduğu gibi kimi zaman neşeli, kimi zaman esprili ama en çok da müzik dolu anlar yaşandı…

Türk Sanat Müziği’nin Divası, Semih Doğruer imzalı, kesme aynalardan oluşan tuvaletiyle ekrana çıktı. Diva’nın aynalı kıyafetini somon pembe renginde kaz tüyü kap’ı tamamlıyordu. Diva, yerine geçer geçmez “Bu aynalar batıyor” deyince salon kahkahaya boğuldu.

DENİZ SEKİ 16 KİLO VERDİ

Deniz Seki’nin geçirdiği mide operasyonu sonrası verdiği 16 kilo, ekrana yansıdı. Seki her hafta olduğu gibi Hakan Akkaya imzalı mini elbise giydi. Armağan Çağlayan ise Çiğdem Karavit imzalı kıyafetiyle ekrana çıktı.

DENİZ SEKİ’NİN ANNESİ HASTANEDEN TABURCU OLDU

Deniz Seki, annesinin uzun süredir tedavi gördüğü hastaneden taburcu olduğunu söyleyerek, mutluluğunu “Annem hastaneden taburcu oldu, bu gece ilk defa bizi evden izleyecek, anneciğim seni çok seviyorum” cümleleriyle paylaştı.

YARIŞMACI ŞARKININ SÖZLERİNİ UNUTTU, BÜLENT ERSOY İLE ARMAĞAN ÇAĞLAYAN GERİLDİ

Yarışmacılardan Tuana Berberoğlu, okuduğu şarkının sözlerini unutması nedeniyle Armağan Çağlayan’dan 75 puan alınca, Çağlayan Bülent Ersoy’un eleştirisiyle karşılaştı. Diva, “Madem öyle ben de 90 puan vermiştim, şimdi 100 puan veriyorum” deyince, Armağan Çağlayan sesini yükseltip “Öyle mi Bülent Hanım, demek ki sizin için şarkının sözlerinin unutulması önemli değil” deyince, Bülent Ersoy “Ben sizden daha iyi bilirim neyin önemli olup olmadığını ama 100 puan veriyorum” cevabını verdi. Yarışmacının şarkıyı güzel okumasının karşılığında puan kırmak istemeyen Diva ile Armağan Çağlayan arasında canlı yayında kimi zaman gergin, kimi zaman esprili anlar yaşandı.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN’DAN YARIŞMACIYA ŞOK YORUM!

Yarışmacılardan Kadir Bayram’a okuduğu uzun hava ile, Bülent Ersoy ve Deniz Seki’den 100 tam puan, Can Bonomo’don 95, Armağan Çağlayan’dan ise 80 puan geldi. Armağan Çağlayan’dan ise herkesi şok eden bir yorum geldi, Çağlayan Kadir Bayram için “Sen şarkı söylerken sıkıldım” dedi, salonda buz gibi hava esti.

YARIŞMACI ARZU COŞKUN ŞARKI SÖZLERİNİ UNUTTU, YETMEDİ ORKESTRAYI DURDURDU. ARZU COŞKUN İÇİN JÜRİ İKİYE BÖLÜNDÜ!

Popstar 2018’in iddialı seslerinden Arzu Coşkun, 2 kez şarkının sözlerini unuttu. İlk unuttuğunda orkestraya işaret ederek müziği susturdu, unuttuğunu söyledi, 2. Kez şarkıya yeniden başladığında tekrar unutunca, Deniz Seki şarkıyı mırıldanarak yardımcı oldu.

Osmantan Erkır: “Acaba devam edemeyecek mi diye düşündüm” yorumunu yaptı. Can Bonomo: “Bu yarışmada yapılabilecek en büyük hata, şarkı sözlerini unutabilirsin, başka söz söyleyebilirsin, ama orkestrayı durdurup şarkının sözlerini unuttum” diyemezsin dedi. Seki ise, “evet çok büyük bir hata ama, bize yutturmaya da çalışabilirdi, samimi davrandı, iyi niyeti, saflığı ve samimiyetiyle orkestrayı durdurdu” yorumunu yaptı. Osmantan Erkır ise şarkı sözlerini unutup orkestrayı durdurma hatasının yıllar önce Eurovision’da Azucar Moreno tarafından da yapıldığını söyledi. Bülent Ersoy ise “Hiçbirine katılmıyorum, yıllar önce ben daha doğmadım, solistlerin ağababası, gelmiş geçmiş ve de gelecek nesillerde ders olarak okutulması gerekli olan, benim de kendisine bütün gençlik yıllarımı kendisine düşünerek, dinleyerek geçirdiğim Müzeyyen Senar var. İstanbul Radyosu’nun ilk açılışı ve Müzeyyen Hanım okuyacak, nota elinde, devrin en önemli sazendeleri kendisine eşlik ediyor. Müzeyyen Hanım’ın elinde nota olmasına rağmen Müzeyyen Hanım esere giremiyor. İnsan şaşırabiliyor. Yayın sırasında, canlı yayında Müzeyyen Hocam esere giremiyor. Ama oldu. Onun için Müzeyyen Senar gibi bir usta heyecanla böyle olduysa, bunlar çoluk çocuk, birazcık daha hami olup heyecanına vermeliyiz derim ben” dedi.

Armağan Çağlayan Bülent Ersoy’un bu yorumu üzerine “Detone olunca heyecandan oldu demiyoruz da, şarkı sözünü unutunca heyecandan mı diyeceğiz. Ben ÖSS sınavına gireyim, afedersiniz çok heyecanlıyım diyeyim, olur mu öyle şey” yorumunu yaptı. Can Bonomo da “bazı şeyleri heyecana bağlayamayız” yorumun yapınca, jüri üyeleri ikiye bölündüler. Bülent Ersoy, takdir hakkını kullanarak yarışmacıya 100 tam puan verdi. Deniz Seki: “Arzu gördün mü, koskoca Bülent Ersoy seni nasıl savunuyor” dedi.

BÜLENT ERSOY: “AJDA PEKKAN GELMİŞ, GEÇMİŞ, GELECEKTE ÖRNEK GÖSTERİLECEK YEGANE STAR!”

Yarışmacılardan Batuhan Şaraplı, Ajda Pekkan’ın okuğu “Yaz Yaz” şarkısı yorumladı. Deniz Seki, Ajda Pekkan için “Süperstarımıza çok sevgilerimizi gönderelim” diyerek sözü girince Bülent Ersoy Ajda Pekkan için “Ajda Pekkan gelmiş, geçmiş, gelecekte örnek gösterilecek yegane stardır” dedi.

Gecenin birincisi Kadir Bayram olurken, elenen isim ise Nihal Kurtuluş oldu.

Editör: TE Bilisim