Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, 332plus'ın organize ettiği konseriyle, Konya Dedeman Oteli'nde sevenleriyle buluştu.
Diva'yı izlemek için büyük ilgi olunca, 800 kişilik salona 1.500 kişi alındı.
DİVA 40 KİLOLUK KIYAFETİ TAŞIMAKTA ZORLANDI
Diva'nın lila rengi, Çekoslavak Swarowskileriyle hazırlanan sahne kıyafetini, kaz tüyü kapı tamamladı; ihtişamlı sahne kıyafetiyle Diva, Konyalıları adeta büyüledi!
RİHANNA'NIN MAKYAJ ÜRÜNLERİNİ KULLANDI!
Diva, konser öncesi yaptığı röportajda "Bülent Hanım ışıl ışılsınız makyajınız ve de sahne kıyafetiniz göz alıcı" diyen basın mensuplarına "Makyaj ürünlerim Rihanna'nın 1 hafta önce piyasaya çıkardığı ürününden. Avrupa'da yok, Türkiye'de zaten yok; sadece Amerika'da ve bende var" diyerek cevap verdi.
Diva sahneye, Rihanna'nın Fenty Beauty by Rihanna adını taşıyan yeni makyaj kolleksiyonundaki ürünleriyle hazırlanmıştı.
BÜLENT ERSOY: "SOSYAL MEDYADA HESABIM YOK!"
"STARIN GİZLİ YAŞAMASINDAN YANAYIM!"
Sosyal medyada hiçbir hesabı bulunmadığını söyleyen Bülent Ersoy, İnstagram'daki @divabulentersoy.online adlı hesabın, kendisiymiş gibi paylaşımlar yaptığına ve insanları kandırdığına dikkat çekerek: "Sosyal medyada hiçbir hesabım yok. İranlı bir çocuk kullanıyormuş hesabı, son derece kötü bir Türkçesi var. Bizim insanlarımız da ayırt edemiyor mu benim öz Türkçemle bu hesabı kullanan o İranlı kişinin olmayan Türkçesini. Hiç mütevazi olamayacağım, öz Türkçe'yi güzel konuşurum. Benim gibi hitap ediyormuş evladım, çocuğum diye, peki o Türkçesinin bozukluğu ne olacak? Nasıl olur da anlamazlar, nasıl olur da bu Bülent Hanım olamaz demezler? Ben bu makineleri anlamıyorum, Vertu'nun internetsiz telefonunu kullanıyorum. İnstagramım yok, WhatsApp'ım yok, Twitter'ım yok. Herkes neredeyse tuvalete girerken fotoğraf paylaşacak hale geldi. Ben bir starın gizli yaşamasından yanayım, kolay ulaşılamamasından yanayım, biz öyle gördük. Allah Rahmet eylesin, Fahrettin Arslan öyle derdi, gizli gizemli olacaksınız, kolay ulaşılamayacaksınız derdi" dedi.
"TARKAN OLAĞANÜSTÜ YETİŞTİRİLMİŞ BEYEFENDİ BİR İNSAN"
"TARKAN KENDİ ALBÜMÜNDEN ŞARKIYI BENİM İÇİN ÇIKARDI!"
Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy, sözü ve müziği Tarkan'a ait olan "Aşk Hırsızı" şarkısını okumaya hazırlanırken, basın mensuplarının "Bülent Hanım yeni şarkınızı ne zaman dinleyeceğiz?" sorusuna ise Megastarı överek yanıt verdi. Diva: "Kendimi kaldırırsam, inşaallah çok yakın zamanda dinleyeceksiniz" diyerek meşhur kahkasını attı, ardından da "Aşk Hırsızı, Tarkan Beyefendinin Hicaz şaheseri. Kendi albümünden çıkardı, bana hediye etti. Bu yaştayım, bu hareketi kimseden görmedim, kimse de göremez, ben de kimseye yapmam şahsen! Ben dedim ki 'bu şarkınızı kıskandım', kendisi de 'bu şarkı sizindir' dedi. 'Nasıl olur albüm çıkıyor' dedim. 'Hayır efendim sizin olacak bu" dedi. Olağanüstü yetiştirilmiş, beyefendi bir insan. Kendinden çok emin ve de çok akıllı, zeki bir sanatçı. Kendisi zaten okuyor ama, eserinin bir de Bülent Ersoy'dan okunmasını teveccüh buyurmuş. Ben de layık-ı veçhile okumaya çalışacağım."
Bülent Ersoy Konya da muhteşem birkonser verdi.

Editör: TE Bilisim