Önceki gece BVS Group’a ait Ataköy Marinada bulunan üç tarafı denizle çevrili Nossa Costa’da sahne alan Türk Sanat Müziğinin Divası Bülent Ersoy kendisini izlemeye gelen yüzlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı.

Nossa Costa’da önce, Gaziantepli ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Hasan Yıldırım sevilen türkülerle seyirciyi coşturdu. Yıldırım, türküleriyle Anadolu’yu adeta adım adım gezdi ve konuklarını da beraberinde götürdü.

BÜLENT ERSOY NOSSA COSTA’DA AÇIKLADI!

Nossa Costa’da ki programı öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ersoy şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

"YENİ BİR AŞK İSTİYORUM!"
Basın mensuplarının yeni yılda neler yapacaksınız sorularına ‘’ Yeni yıl, yeni aşk.. Yepyeni bir aşk istiyorum artık hayatımda’’ diyerek cevapladı. Aynı zamanda 2015 de yeni albüm müjdesi veren Diva, ‘’Sizlere yine sürpriz bir düet yapabilirim, hazır olun!’’ dedi.

DUVARDAN SES VAR, ONDAN YOK!

Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde hastanede yatmakta olan Türk Sanat Müziğinin dev ismi Behiye Aksoy’u ziyaret ettiğini de anlatarak ‘’Ben geldim! Hadi uyan.. dedim ama ses çıkmadı, geldiğimi fark etmedi bile. O kadar dedim ki uyan Behiye hadi diye, duvardan ses geldi ondan gelmedi’’ derken gözlerinin dolması üzerine röportajı yarıda kesti.
KADINLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ!

Basın mensuplarının sorularını cevapladıktan sonra Nossa Costa’da ki programına başlayan Ersoy yaklaşık 3 saat boyunca kendisini dinlemeye gelen yüzlerce konuğa eşsiz bir gece yaşattı. Şehriban İpek imzalı siyah püsküllü elbisesi ile de bayan dinleyicilerinden yoğun ilgi gören Diva, gece boyunca Türk Sanat Müziğinin en güzel eserlerini sevenleri için seslendirdi.
Bülent Ersoy Nossa Costa'da müzik ziyafeti çekti. Sanatçı konser öncesi verdiği röportajda huzur evinde yatan bir dönemin efsane assolisti Behiye Aksoy'u ziyaret ettiğini açıkladı.

Bülent Ersoy dekoltesiye gözleri kamaştırdı
Editör: TE Bilisim