Kasım 2016'da Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanan ikinci albümü “Sahiden” ile hayran kitlesini her geçen gün arttıran, Türk pop müziğinin sevilen ismi Buray, “Aşk Mı Lazım” şarkısı ile beş haftadır zirvede!

 
İlk albümü “1 Şişe Aşk” ile büyük bir çıkış yapan ve müzik eleştirmenlerinden tam not alan Buray, ikinci albümü “Sahiden” ile de müzik listelerinde zirveden düşmüyor.  Albümünün ilk video klibi “Aşk Mı Lazım” YouTube’da kısa sürede 25 milyon izlenmeyi geçerken, albümdeki birçok şarkı da iTunes, Apple Music, Spotify, Türk Telekom Müzik, Fizy ve Deezer gibi dijital müzik platformlarının “En Çok Dinlenenler” ve “En Çok İndirilenler” listelerinde üst sıralarda yer alıyor. 

Medya ölçümleme şirketi Radiomonitor’un verilerine göre de “Aşk Mı Lazım?” Aralık ayının son haftasından bu yana hem müzik kanallarının hem de ulusal ve yerel radyoların en çok çaldığı şarkı olarak beş haftadır zirvedeki yerini koruyor.


“AŞK MI LAZIM?” ZİRVEDEYKEN YENİ KLİP MÜJDESİ GELDİ!
“Sahiden” albümünün ikinci video klibi için sözleri Gözde Ançel, bestesi ise Buray ve Gözde Ançel’in ortak imzasını taşıyan “Seni Sevmiyorum Artık” şarkısını seçen başarılı sanatçı, bir yandan merakla beklenen video klibi için son hazırlıklarını yaparken bir yandan da yoğun konser takvimiyle hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor.

Şubat ayında Brüksel ve Avustralya’da da dinleyicileriyle buluşacak olan sanatçının yaklaşan konser ve etkinlik takvimi ise şöyle;

28 Ocak – Aramızda, İstanbul
31 Ocak – Doğu Akdeniz Üniversitesi, KKTC
3 Şubat – Moi Sahne, İstanbul
10 Şubat – Brüksel
11 Şubat – Mini Konser ve İmza Günü, İstanbul
12 Şubat - İskenderun Park Forbes Mini Konser ve İmza Günü
14 Şubat - Diyarbakır Kahve Diyarı konseri
18 Şubat – Sidney, Avustralya
25 Şubat – Melbourne, Avustralya
Editör: TE Bilisim