Candan Erçetin, 29 ve 30 Temmuz’da iki gün üst üste Harbiye sahnesinde…

Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği Turkcell Yıldızlı Geceler’in Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosunda 29 Temmuz’da ağırladığı ikinci dev isim milyonların sevgilisi Candan Erçetin oldu. Erçetin, biletleri günler öncesinden tükenen muhteşem konserinde, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Açılışıyla büyük ses getiren müzik şöleni Turkcell Yıldızlı Geceler’in Harbiye Cemil Topuzlu sahnesinde ağırladığı ikinci yıldız,şarkıları ile milyonların sevgilisi Candan Erçetin oldu.

Sevilen sanatçı, 20.Sanat Yılı’nda 17. kez çıktığı Açıkhava Sahnesi’ndeki konserine, ilk albümünde yer alan ve müzik listelerinde uzun zaman bir numarada kalan ve hala dillerden düşmeyen “Umurumda Değil” adlı sevilen şarkısı ile başladı.

Konserinde birbirinden şık iki ayrı kıyafetiyle yine zarafetini konuşturan Erçetin, güçlü yorumu ve etkileyici sesiyle Harbiye’yi hınca hınç dolduran müzikseverlere unutulmayacak bir gece yaşattı.

CANDAN ERÇETİN’DEN HARBİYE SÜRPRİZLERİ

Kendisini dinlemeye gelen müzikseverlere hemen her şarkısıyla ilgili anısını anlatan sevilen sanatçı “Şarkılarımı sevenler, sizlerle tanışmıyoruz; ama uzun zamandır ruhunuzu hissediyorum ve artık birbirimizi tanıyoruz cümleleriyle de Harbiye’de alkış yağmuru yaşattı.

Erçetin, Harbiye’de konserinin ilk yarısında, 20. Sanat Yılına özel hazırladığı Türk Sanat müziği albümünün müjdesini verdi.

Erçetin’in bir diğer sürprizi ise; “Herkes şarkı söylemeli” fikrinden yola çıkarak oluşturduğu; iş yaşamından, trafikten,hayatın ağırlığından sıkılan farklı meslek gruplarından insanlarla bir araya geldiği “CEP SAHNE” akademisi... Akademi katılımcılarından 22 kişilik bir koroyu sahneye davet ederek birlikte şarkılar söyledi.

Türk müziğinin en güçlü sesi, dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirdiği konserinde kendisine hemen her şarkıda 5 bin kişilik dev bir koro eşlik etti.

Candan Erçetin’in müzikseverlerle Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ndeki ikinci buluşması ise 30 Temmuz’da olacak.

 
Editör: TE Bilisim