Yaklaşık çeyrek asırdır birlikte şarkı söyleyen, sahnelerin tek yürek atan ikilisi Eda-Metin Özülkü, birbirinden güzel aşk ve sevda şarkılarıyla konuklarına sımsıcak bir gece yaşattı. 23 yıldır evli olan, 8 yaşında Baran ve Volkan isimli ikiz çocukları bulunan örnek ikili, sahneden 1,5 saat süren bir müzik ziyafeti sundu.

Eda Metin Özülkü’den sonra Günay’da Candan Erçetin sahneye çıktı. 33 yıldır müzikle iç içe olan ve geçen yıl 15’inci albümünü çıkartan Erçetin, kah 60’lı, 70’li yıllardan kah günümüzden şarkılar seslendirdi.

GÜNAY’DA TÜM PEÇETELER HAVADAYDI

Son albümünden, Ayşe Kulin’in sözlerini yazdığı ‘Bahar’, ‘Git’, ‘Unutama Beni’ ve diğerlerini coşkuyla söyleyen sanatçıya, hayranları hemen hemen tüm şarkılarda eşlik ettiler. Candan Erçetin programı süresince, biri açık pembe, diğeri turuncu iki sahne kostümü giydi.

Gece boyunca konuklardan gelen istekleri de seslendiren sevilen yorumcu, Frasızca şarkılarla hayranlarını romantizmin derinliklerine taşırken, Yunanca şarkılarla da Günay’ı dolduran 450 konuğunu coşturdu… Öyle ki saatler 01’i gösterdiğinde Günay’da tüm müzikseverler ellerinde peçeteleriyle ayaktaydı.

İki saatten fazla sahnede kalan Candan Erçetin saat 01.40’da sahneden ayrılırken, gördüğü ilgiden ve aldığı alkışlardan son derece mutlu bir şekilde şöyle seslendi:


PRENSİPLERİYLE TANINAN SANATÇI SAHNEDEN İNEMEDİ! 

“Bulutların üzerinde müzik yaptım. Ağzım kulaklarımda. Hepinize çok teşekkür ediyorum, sesinizle ve oynayarak katkıda bulunduğunuz için”

Ancak konukları Candan Erçetin’i bırakmaya niyetli değildi… Alkışların devam etmesi üzerine sanatçı gülerek birkaç kez daha teşekkür etti ve “Yatma saatimi 1,5 saat geçmiş vaziyetteyim” diyerek, nota sehpasında duran klasörü bir kez daha açtı…

Müzik dünyasında prensipleriyle tanınan sanatçı, her şeye rağmen hayranlarını kıramamıştı. Ve Candan Erçetin Günay sahnesinde 4 şarkı daha seslendirdikten sonra, tezarrühat eşliğinde veda edip programını bitirdi.
Editör: TE Bilisim