Recep Aktuğ’dan sonra Günay’da ‘Romantik Şarkıların Prensesi’ Candan Erçetin sahneye çıktı. Erçetin, kah 60’lı, 70’li yıllardan kah günümüzden şarkılar seslendirdi.

GÜNAY’DA TÜM PEÇETELER HAVADAYDI

‘Elbette’, ‘Bahar’, ‘Unutama Beni’, ‘Onlar Yanlış Biliyor’, ‘Kırık Kalpler Durağı’, ‘Meğer’, ‘Olmaz’, ‘Tek Başına’, ‘Milyonlarca Kuştuk’ ve diğerlerini coşkuyla söyleyen sanatçıya, hayranları hemen hemen tüm şarkılarda eşlik etti.

Gece boyunca konuklardan gelen istekleri de seslendiren sevilen yorumcu, Fransızca şarkılarla hayranlarını romantizmin derinliklerine taşırken, Yunanca şarkılarla da Günay’ı dolduran yüzlerce konuğunu coşturdu…
Geçtiğimiz günlerde Beyaz Show’da ünlü Show men Beyazıt Öztürk ile yeniden uyarladığı ‘’Git’’ şarkısını seslendirmeden önce, ‘’ Bu şarkının Beyaz yüzünden 6 defa sözleri değişti, artık hatırlamakta zorlanıyorum.. Arada orijinalinden farklı sözler ile karşılaşırsanız sakın şaşırmayın’’ diyerek espriler yapan Erçetin, ‘’İnternette Beyaz ile bana özel videolar hazırlamışlar, hepsini izledim.. Aslında tüm şikayetlerimi dillendirmişler’’ diyerek son dönemin yeniden çok sevilen şarkısı ‘’Git’’i seslendirdi.

Candan Erçetin sahneden ayrılırken, gördüğü ilgiden ve aldığı alkışlardan son derece mutlu bir şekilde şöyle seslendi:
“Orkestra arkadaşlarım ve ben bu gece çok eğlendik. Çok teşekkür ederiz, yine bir Günay akşamında yeniden buluşabilmek dileğiyle… Hoşçakalın!”

Ve Candan Erçetin ile müzisyen arkadaşları tezarrühat eşliğinde veda edip programı bitirdi.
Editör: TE Bilisim