Arabesk müziğinin yaşayan efsanelerinden Cengiz Kurtoğlu önceki gece Jolly Joker Antalya'da sahne aldı. Slow parçaları ile mekanda romantik rüzgarlar estiren Kurtoğlu, eski ve yeni şarkılarını Antalyalı müzikseverler için okudu.

Sahne performansına "Dün Gece Resmini Öptüm de Yattım" parçası ile başlayan efsane isim, ''Hakan Altun şimdi burada olsaydı da bu şarkıyı size birlikte okusaydık. Kısmetse bir sonraki sahneye artık'' sözleri ile bir süre önce birlikte albüm çıkardığı başarılı sanatçıya mesaj gönderdi.

Sekseninci ölüm yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk'ü anmayı da ihmal etmeyen Kurtoğlu, "Geceyi Ata'mızın sevdiği bir zeybek ile taçlandırmak geliyor içimden. Dünyada onun gibi zeybek oynayan bir insan daha çıkmaz. Bizimkisi naçizhane bir taklit. Ata'mın zeybeğinin yanından bile geçemez." diyerek çalan zeybek havasında seyircisi ile birlikte zeybek oynadı.

Antalyalı sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan sanatçı, Hakan Altun ile seslendirdiği "Yorgun Yıllarım" şarkısını okuyarak, kendisini izlemeye gelenlere veda etti.

Editör: TE Bilisim