Türkan Şoray: Her şeyden önce yakın arkadaşım, dostumdu. Gerçekten çok şaşkınım ve üzüntüden ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Bu veda, büyük bir boşluk, çok derin bir yara açtı bile kalbimde şimdiden. Tek bildiğim Çolpan'ın iyi bir eş, iyi bir anne, iyi bir dost ve en önemlisi müthiş bir sanatçı olduğudur. Çok üzgünüm. Başımız sağ olsun.

Hülya Koçyiğit: Çok çok uzun yıllar büyük bir sevgi ve hayranlıkla dostluk kurduğum, Türk sinemasının çok değerli oyuncusu Çolpan İlhan'ın ani vefatı ile çok sarsıldım. Büyük ustamız Sadri Alışık'ın, o biricik aşkının yanına gitti. Allah Sevgili Kerem'e güç ve sabır versin. Hepimizin başı sağ olsun.


Sadri Alışık & Çolpan İlhan

Filiz Akın: Sadri Alışık’ın sevgili eşi, Atilla İlhan’ın kıymetli kız kardeşi, Kerem Alışık’ın biricik annesi Çolpan İlhan; çok başarılı bir oyuncu, bilgili kültürlü,  çok özel bir kadındı. Sanırım Türkan ve benim için çok eski ve abla kadar kıymetli bir dosttu. Ve O’nu kaybettik. Sevgili Kerem’in ve sevenlerinin başı sağ olsun. Nurlar içinde yatsın.

Selma Güneri: Çok değerli canım dostumu, bir büyük oyuncuyu, muhteşem bir şahsiyeti kaybettik. Onu, sinemaya ilk girdiğim yıllarda tanıdım. Pek çok filmlerde birlikte oynadık. Alışık ailesi ile uzun yıllardır dostluğumuz devam ediyor. Çolpan, başarılı bir iş kadını, harika bir eş ve örnek bir anneydi. Bu ölüm çok ani oldu. Üzüntüm sonsuz. 
 
Perihan Savaş: Çok değil daha bir ay önce Çolpan ablayı rüyamda görmüştüm. Ertesi gün hemen onu aradım rüyamı anlatmak için. Çolpan abla, seni rüyamda gördüm dedim. Bana, ''Hayırdır inşallah ölmüş müydüm kız'' dedi. Güldü ve ''Sapasağlamım çok iyiyim, ben'' dedi. Çok üzgünüm, ne söylenir bilemiyorum. Onca an, onca dostluk. Türk Sineması bir çınarını daha yitirdi. İçim yanıyor. Çolpan abla en büyük aşkına kavuştu.
Editör: TE Bilisim