Diva 'Dilek Taşı'nda ağladı 

Sahne önünde kendisini u izlemeye gelen Nur Yerlitaş'a takılmadan edemeyen Ersoy; "Nur bugün seni dertli gördüm. Hadi evde söylediğin gibi bize 'severek ayrılalım'ı söyle. Bugün bende efkarlıyım" dedi.

Nur Yerlitaş Cahide'de şarkı söylerken.

Mikrafonu alan Yerlitaş, alkışlar eşliğinde parçayı seslendirirken salondan bir daha bir daha sesleri salondan yükseldi.

Bülent Ersoy, Gülden Karaböcek'in unutulmaz bestesi
Dilek Taşı'nı seslendirirken göz yaşlarına boğuldu ...

Sahne sonrası çıkışta kendisine uzatılan mikrofonlara konuşan Ersoy, son günlerde giydiği kürkleriyle ilgili sorulan soruları cevapladı, Ersoy ’’Kürkü ben zamanında giyiyorum. Çünkü havalar soğuk. Bu havalardada kürk giymem gerekir. Tabi,bu bir ayrıcalık değil. Hayvan severlerin tepkilerinide şöyle katılıyorum. Korumak,sevmek üzüntü duymalarına katılıyorum. Onlarla birlikte insanlar kendilerini çeşitli şekillerde ifade edebilirler. Ama onlar edemezler aslında katılıyorum hakta utala o tabiatta can verirken kainatı yaratırken o hayvanların etlerinden sütlerinden güçlerinden gibi şekilde istifade edilsin diye yaratmış. Birde şöyle bir durum var siz almasınız o zaman satışta olmaz gibi birde o var. Duyuyorum bazı nesli tükenmiş sanatçılar var benimle gündeme gelmek istiyorlar. Onlarada izin vermem, ben giyiyorum, isimde veremem onlar ürettikleri konuşacaklar. Kimse bir şeylerin arkasına girip konuşamazlar. Ben giyiyorum o kadar’’ diyerek evinin yolunu tuttu…


Bülent Ersoy Sibel Vatandost ile.

Uzun bir aradan sonra Cahide Gold'ta sahne alan sanatçı 26 Şubat Salı akşamı yeniden Cahide'de sahne alacak.

Editör: TE Bilisim