Bülent Ersoy, Bursa Jolly Joker’in yeni sezon açılışında sahne aldı. 3 buçuk saat sahnede kalan Bülent Ersoy’u mekanı hınca hınç dolduran Bursalılar müthiş sevgi gösterileriyle sahneden indirmediler.

Neşesi ve esprileri ile sahnede gece boyunca adeta stand-up yapan Diva, sahneden izleyicilerini kahkahaya boğdu; sesi ve şarkılarıyla da mest etti. Diva için gece boyunca sahneye güller ve şampanyalar gönderildi.

SAHNEDE RUMCA KONUŞTULAR

Konserinin ilk dakikalarından itibaren seyircisiyle ara ara sohbet eden Diva’ya hemşehrileri sıkça da kur yaptı.

Gecenin ateşini Antonio isimli beyefendi yaktı. Rahat tavırlarıyla izleyiciler arasından Diva’ya gül ve şampanya gönderdikten sonra “Ela bre kuklamu Bulentina” (Gel buraya bebeğim Bülent) diye seslenen Bay Antonio’ya Diva “Erchomai Agapitos Antonyakimu” (Geliyorum canım) diyerek Rumca cevap verdi, ardından da her zamanki meşhur kahkasını patlatıp “Ayy ne kültürlü kadınım görüyorsunuz” deyince salondakiler kahkahaya boğuldu.

BU KONSER BAMBAŞKA OLDU

Sahnedeki neşeli ve cilveli Diva’ya hemen adapte olan Bursalılar, Diva’ya kur yapmaktan geri kalmadılar.

“Yanıyorum”, “Beni de gör”, “Evlen benimle Diva” diye bağırarak seslerini Bülent Ersoy’a duyurmaya çalışan Bursalı beylere Bülent Ersoy teker teker cevap yetiştirdi. “Yanıyorum” diye bağıran Bursalı hayranına “Ben ne yapayım hayatım, seni ancak Bursa itfaiyesi söndürür” dedikten sonra evlilik teklifine de “Yok anam yok tövbeler olsun” diyerek cevap verdi.

Editör: TE Bilisim