Didem Moralıoğlu’ndan yeni kitap!

Moralıoğlu, Epsilon Yayınevi’nden çıkan bu yeni eserinde olumsuz duygulardan nasıl kurtulacağımızı etkin ve samimi önerilerle anlatıyor.

2014 yılında kaleme aldığı kişisel gelişim kitabı “Ben Marka Olsam” ile alanında büyük yankı uyandıran Didem Moralıoğlu, 2015’te çıkardığı “Seni Yine Severdim” ve 2017’de yayımladığı “Kaf Dağı’nın Pusu­lası” ile de geniş bir okur kitlesine ulaştı. Moralıoğlu, okurlarının merakla beklediği dördüncü kitabını tamamladı. “Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir” adlı 220 sayfalık eser, Epsilon Yayınevi tarafından yayımlandı.

DUYGULARI YÖNETMEK MÜMKÜN

PEKİ AMA NASIL?

Didem Moralıoğlu, yeni kitabı “Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir”de düşünce gücümüzün farkına vararak duygularımızı nasıl yönetebileceğimizi, olumsuz duygulardan nasıl kurtulacağımızı etkin ve samimi önerilerle anlatıyor. Moralıoğlu’nun sıkıntı yaratan duygu ve düşüncelerden kurtulmak adına verdiği tavsiyeler, birçok kadim öğretinin temellerine dayanıyor.

BAŞUCU KİTABI NİTELİĞİNDE

Didem Moralıoğlu, “yol haritası” olarak da nitelendirilebilecek kitabında, karanlık duygu ve düşüncelerden arınmak isteyen okurlarına sesleniyor. “Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir”, 21’inci yüzyılın karmaşasında dinginlik ve huzur arayanlara yol gösteren başucu kitabı niteliğinde bir eser.

Editör: TE Bilisim