Sahnesini led ekranlarla kaplayan sanatçı, ledlerden ekrana yansıyan Hazır Mısınız? , Duyamıyoruz!, Geri saymaya başlıyoruz! yazıları ile seyirciyi ilk dakikadan heyecanlandırdı.

Boğaz’a karşı ilk kez konser veren Ebru Gündeş sevenlerini ‘ Efendim Turkcell Kuruçeşme Arena’ya hoşgeldinizi şeref verdiniz. Çok güzel ve keyifli bir konser olması dileğimizdir. Bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederiz. İyi eğlenceler’ sözleriyle selamladı.

Konserine yeni albümünden ‘Yaparım Bilirsin’ parçasıyla başlayan Ebru Gündeş gecede seslendirdiği ‘Sen Yoluna, Ben Yoluma’, ‘Beyaz’, ‘Kaçak’, ‘Unutamam’, ‘Kızıl Mavi’, ‘Harika’, ‘Söz Vermiştin Bana’, ‘Ahdım Olsun’, ‘İkimizin Yerine’, ‘Alev Alev’, ‘Ölümsüz Aşklar’, ‘Çingene’, ‘Unuturum’, ‘Deli Divane’ eski ve son albüm parçaları ile binlerce seyircisinin hem göz hem de kulağına hitap etti.

Ebru Gündeş, Elie Saab ve Alexander McQueen imzası 2 kostüm giydi.

Bu özel akşam için ekibiyle birlikte 2 ay çalışan Ebru Gündeş’e sahnede 20 dansçı eşlik etti. Şovları ve performanslarıyla sanatçıya eşlik eden dansçılar da geceye renk kattı.
Boğaz’da Ebru Gündeş’i izlemeye gelenler arasında eski manken Pınar Tezcan, şarkıcı Ceylan ve Armağan Çağlayan’da vardı.

Gecenin finalini ‘Hovarda’ parçasıyla yapan Ebru Gündeş dakikalarca ayakta alkışlandı. Ebru Gündeş’in sesine doyamayan sevenleri sanatçıyı “bir daha bir daha” tezahüratları eşliğinde tekrar sahneye çağırdı.
Sevenlerini kırmayan Gündeş, ‘Seni İstiyorum’ şarkısıyla bis yaparak "Çok güzel bir gece geçirdik. Sizin içinde öyle olmuştur. Tekrar karşılaşana kadar aşk sizin olsun, para sizin olsun, sağlık sizin olsun ama dostluğunuz bizim olsun" sözleriyle ve alkışlar eşlinde geceyi noktaladı.

Turkcell Kuruçeşme Arena’da 18 Eylül Salı akşamı Ajda Pekkan sahnede olacak.


TURKCELL KURUÇEŞME ARENA PROGRAMI:

18 Eylül Salı AJDA PEKKAN
19 Eylül Çarşamba EMİR ERSOY & PROJECTO CUBANO
20 Eylül Perşembe YAVUZ BİNGÖL
21 Eylül Cuma BEIRUT
22 Eylül Cumartesi İLHAN İREM
25 Eylül Salı MELİH KİBAR ŞARKILARI
27 Eylül Perşembe IL DIVO
28 Eylül Cuma SEZEN AKSU
29 Eylül Cumartesi SEZEN AKSU

Editör: TE Bilisim