Aralarından Muazzez Abacı ve Bülent Ersoy gibi önemli isimlerin yanı sıra Türk müziğine büyük emekleri geçmiş ustalık hocalık sıfatları ile adlandırılacak dokuz büyük sanatçı “Devlerin Sahnesinde Özlediğimiz Türk Müziği” adlı konser projesinde bir araya geliyorlar. Muazzez Abacı, Bülent Ersoy, İnci Çayırlı, Mustafa Sağyaşar, Ayşe Taş, Neşe Can, Kutlu Payaslı, Ali Şenozan ve Zekai Tunca Türk sanat müziğini en iyi bilenler arasında başı çeken isimlerden. Çoğu yıllardır sahne çalışmalarını bırakıp köşelerine çekilmiş ve gelen sahne tekliflerini geri çeviriyorlardı. Ancak Tük müziğine emeği geçmiş diğer isimlerle bir arada sahnede olma teklifi hepsini heyecanlandırdı.
Ünlüler konsere akın ediyor…

Efsane assolist Neşe Can

Gelen teklifi hiç düşünmeden kabul eden usta isimler bu hafta cumartesi günü İstanbul’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahneye çıkacaklar. Türk sanat müziği sevenleri de heyecanlandıran konserin biletleri de büyük ilgi gördü. Konseri izlemek isteyen müzikseverlerin yanı sıra pek çok ünlü isimde konseri izlemek için yerlerini ayırttılar. Konseri izlemek için davetiye talep edenler arasında Nükhet Duru, Işın Karaca, Nilgün Belgün, Ayşe Tunalı, Gönül Yazar, Samime Sanay, Seçil Heper, Linet, ve Umut Akyürek de var.

Muazzez Abacı Kayahan’ı sahnede anacak…

Muazzez Abacı & Bülent Ersoy

Konserde sahneye çıkacak olan isimlerden Muazzez Abacı ise yakın dostu Kayahan’ı kaybetmenin üzüntüsü içinde. Abacı, büyük usta Kayahan’ın “Bir Yemin Ettim ki” adlı şarkısını kendi yorumu ile sahnede seslendirecek…
Efsane sanatçı Neşe Can gecede izleyicilere gazino günlerinden nostalji yaşatacak.

Bülent Ersoy ve Muazzez Abacı birlikte düet yapacaklar

Efsane assolist Neşe Can bir dönemin dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirecek.

Türk Müziğinin Divası Bülent Ersoy


Editör: TE Bilisim