'Emel Sayın Fotoğrafları Sergisi' 16 Nisan'da İstanbul'da açılıyor. 26.000 m2''lik alanda bugüne kadar Emel Sayın'ın yayınlanmış tüm fotoğrafları mağaza vitrinleri ve koridorlarda sergilenecek. Bu çok özel sergi için aylar boyunca çok büyük bir arşiv taraması yapıldı, tam 50 kişi Emel Sayın fotoğraflarını aradı buldu, sonra baskıya yetiştirdi. Emel Sayın’ın hayranları da fotoğraf sergisine destek verdi.  Türkiye'nin her yerinden Hatay’dan, Ankara’dan, Yalova’dan, İzmir’den Emel Sayın hayranları gönüllü olarak fotoğraflarını Kale Outlet Center AVM basın bürosuna ulaştırdılar.

Eski fotoğraflar en yeni teknoloji ile restore edilerek baskısı yapıldı, fotoğrafların temizlenmesi, bakımı ve basımı tam 3 ay sürdü. Kale Outlet Center’da setlerden galalara, gazete küpürlerinden en özel kareleriyle çektirdiği fotoğraflara, yaşamının en güzel anlarına kadar “Emel Sayın” fotoğraflarını göreceksiniz.

Emel Sayın & Zeki Müren & Yıldırım Gürses
Emel Sayın fotoğrafları sergisinin satışından elde edilecek gelir, Emel Sayın’ın da isteği üzerine Birlik Ortopedik Engelliler Derneği’ne bağışlanacak. Fotoğraf sergisinin açılış tarihi 16 Nisan 2014 Çarşamba günü. Açılışa efsane sanatçı Emel Sayın da katılacak.

Sezen Aksu & Müjde Ar & Emel Sayın

Emel Sayın & Gülden Karaböcek
Editör: TE Bilisim