Dün gece BVS Group'a ait Günay Restaurant'ta sahne alan Emel Sayın ve Ferhat Göçer muhteşem bir geceye imza attı.

Günler öncesinden rezervasyonu kapanan gece öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sayın, '' Eski günleri yaşıyor gibiyim. Heyecandan yerimde duramıyorum '' dedi.

2016 YILINDA YENİ ALBÜM GELİYOR

2016 yılı planları arasında yeni bir albüm hazırlığında olduğunun müjdesini veren Emel Sayın, '' yeni yılda yepyeni bir Türk Sanat Musikisi albümüyle hayranlarımın karşısına çıkmak için hazırlıklara başladım. '' diye konuştu.

48 SAATTE 3 KONSER VERDİM

Son zamanlarda konserden konsere koşan Emel Sayın gazetecilerin '' enerjinizi neye borçlusunuz ?'' sorusuna ise '' 48 saatte 3 konser verdik. Her seferinde o kadar heyecan duyuyorum ki anlatamam. Beni seven insanlar için iyi olmak zorundayım. Beslenmeme dikkat ediyorum. Sigara , alkol kullanmıyorum.'' yanıtını verdi. Emel Sayın, '' Ben cici kızım '' diye espri yaptı.

TÜRKAN ŞORAY ALBÜMÜNÜ YILLAR ÖNCESİNDEN BİLİYORDUM

Türkan Şoray'ın yeni albümü ile ilgili düşüncelerini de paylaşan Sayın , '' en kısa zamanda Türkan Şoray'ın albümü dinleyeceğim. Yıllar önce bana bu albümden söz etmişti, güzel olduğuna eminim. İnşallah çok başarılı olur '' güzel dileklerini paylaştı


GENÇKEN AŞIK OLDUĞUM 3 KADINDAN 1’i

Emel Sayın ile düet yapan Ferhat Göçer ‘’ Emel hanım müsaadenizle bir şey itiraf etmek istiyorum gençlik yıllarımda siz, Türkan Şoray ve şu an burada bizlerle bulunan Filiz Akın’a platonik olarak aşık olduğumu itiraf etmek istiyorum, bu gün sizinle aynı sahnede olmak benim için büyük onur, mesleğimin doruk noktasındayım’’ dedi.

Emel Sayın’dan sonra sahne alan Ferhat Göçer gece boyunca alışılan tarzının dışına çıkarak hareketli şarkılara yer verdi. ‘’ Hangimiz Sevmedik’’, ‘’Ankara’nın Bağları’’, ‘’ Agora Meyhanesi’’ gibi sevilen şarkıları seslendlrdi.

Emel Sayın ve Ferhat Göçer’i Günay Restaurant’ta dinlemeye gelenler arasında Hüsnü Güreli, Filiz Akın, Songül Polat, Binay Oral, Sezgin Elmas, Güven Olgar, Tan Erim gibi iş, sanat vecemiyet hayatının ünlü simaları vardı.

Editör: TE Bilisim