Bkm organizasyonu ile Turkcell Kuruçeşme Arena'da gerçekleşen konserlerde 25 Temmuz Çarşamba akşamı Enrico Macias sahnedeydi.

Daha önce pek çok kez Türkiye'ye gelen, sanatçı, ilk kez çıktığı Turkcell Kuruçeşme Arena'da hayranlarına unutulmaz dakikalar yaşattı.

Gece, Hakan Eren'in sunumuyla başladı. Konserin açılışını ise Yeliz ve Seyyal Taner orjinalleri Enrico Macias şarkıları olan şarkılarını seslendirerek yaptılar. Türk Pop Müziği dinleyicinin kalbine taht kuran "bu ne dünya kardeşim" ve "son verdim kalbimin işine" şarkıları, gecenin atmosferini daha ilk dakikalarda ısıttı.

İki güzel hanımın ardından sahneye çıkan Enrico Macias ise ilk şarkısı,"Enfants De Tout Pays" ın ardından seyircisini "Teşekkürler İstanbul, burada olmaktan çok mutluyum. Sizin için şarkı söylemekten çok büyük mutluluk duyuyorum, diye selamlayan sanatçı, "Paris", "Oh Guitare", "La Femme De Mon Ami" parçaları ile konserine devam etti. Turkcell Kuruçeşme Arena'da ilk kez sahne alan Enrico Macias, Boğaz'in eşsiz manzarası eşliğinde 50. Sanat yılını Fransa'dan önce İstanbuldaki hayranları ile kutlamış oldu.

Kimi parçalarında gitar çalan ve buğulu sesiyle 2 saate yakın sahnede kalan sanatçı, "Les Filles", "Zingarella", Le Violon", "Oriental" la herkese müzik ziyafeti yaşattı.

Yeliz gecede nostalji yaşattı..

Seyyal Taner kırmızı kostümüyle büyük beğeni topladı...

Konserin sonunda sanatçı sevenlerine güzel bir sürpriz yaparak 'Hoşgör Sen' şarkısını Türkçe söyledi. sanatçıyı izlemeye gelenler arasında, Pelin Körmükçü, Metin Uca, Soner Arıca'da vardı.

Enrico Macias, Ajda Pekkan'dan da dinlediğimiz "Hoşgör Sen" adlı parçayı Türkçe olarak seslendirdi

Gece sonunda kuliste, Enrico Macias'a İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş adına, sanatçının 50. Sanat Yılı olması ve bunu Fransa'dan önce İstanbul'da kutlaması sebebiyle onur ödülü takdim edildi.

Turkcell Kuruçeşme Arena'da Cumartesi günü Mustafa Ceceli sahnede olacak.
Editör: TE Bilisim