Efsane sanatçı Altan Erbulak’ın kızları Ayşe Erbulak, Sevinç Erbulak ve torunu Dağhan Külegeç, oyunuluk, yazarlık ve çizerlik eğitimi vermek üzere 'Erbulak Oyunculuk ve Yazarlık Evi’ açmaya hazırlanıyorlar.

 

“9 Oda Cinayetleri” adlı polisiye romanıyla uzunca bir süre adından söz ettiren oyuncu ve yazar Ayşe Erbulak açacakları  ‘Erbulak Oyunculuk ve Yazarlık Evi’ ile ilgili olarak “Bunun bir deli işi olduğunu kabul ediyor ve biliyoruz ama bildiğimiz en iyi işin bu olması nedeniyle gene de bu hayalimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Bostancı’da 3 katlı, bahçe içinde bir villa da hem oyunculuk, hem yazarlık hem de çizerlik derslerine ekim ayında başlıyoruz.” dedi.

 

“Eğitimin yaşı yoktur” diyerek yola çıktıklarını belirten Ayşe Erbulak, “küçüklere, gençlere ve genç kalanlara” hizmet vermek amacındayız. Oyunculuk için ses, nefes, diksiyon, sahne, sahne arkası, kulis, beden&koreografi, uygulamalı kamera önü, yaratıcı drama, yazarlık için temel ve yaratıcı yazarlık derslerimiz var.” dedi.

 

Kültür, sanat faaliyetinin daha geniş kitlelere yayılması için açılacak ‘Oyunculuk ve Yazarlık Evi’nde Ayşe Erbulak, Sevinç Erbulak ve Dağhan Külegeç’in yanı sıra ilerleyen zaman diliminde Füsun Erbulak, Özden Özgürdal, Toron Karacaoğlu, Ahmet Saraçoğlu, Özen Yula ve Hakan Akdoğan gibi otorite isimler dersler verecek.

 

Erbulak Oyunculuk ve Yazarlık Evi’nin bahçesinde ayrıca bir de ‘Erbulak Café’ olacak. 


22 Eylül'de açılışı yapılacak Erbulak Oyunculuk ve Yazarlık Evi'nin kayıtları ise şimdiden dolmak üzere.


İletişim: 0532 152 94 78 

             0216 518 25 26


Editör: TE Bilisim