“Eğitimin yaşı yoktur” diyerek yola çıktıklarını belirten Ayşe Erbulak, “küçüklere, gençlere ve genç kalanlara” hizmet vermek amacındayız. Oyunculuk için ses, nefes, diksiyon, sahne, sahne arkası, kulis, beden&koreografi, uygulamalı kamera önü, yaratıcı drama, yazarlık için temel ve yaratıcı yazarlık derslerimiz var.” dedi.

Kültür, sanat faaliyetinin daha geniş kitlelere yayılması için açılacak ‘Oyunculuk ve Yazarlık Evi’nde Ayşe Erbulak, Sevinç Erbulak ve Dağhan Külegeç’in yanı sıra Füsun Erbulak, Özden Özgürdal, Toron Karacaoğlu, Ahmet Saraçoğlu, Özen Yula ve Hakan Akdoğan dersler verecek.

Erdal Er konuklarla yakından ilgilendi

Erbulak Oyunculuk ve Yazarlık Evi’nin bahçesinde ayrıca bir de ‘Erbulak Café’ bulunuyor. Oyunculuk ve Yazarlık Evi'nde efsane karikatürist, yazar ve oyuncu Altan Erbulak'ın kitaplarının da yer aldığı bir kütüphane mevcut.

Füsun Erbulak, Ayşe Erbulak, Dağhan Küleğeç, Maltepe Bld. Başkanı Ali Kılıç, Özden Özgürdal ve Sevinç Erbulak efsane karikatürist Altan Erbulak'ın karikatürü önünde objektıflere poz verdiler.

Editör: TE Bilisim