Uğur Uludağ’ın kurucusu olduğu E.S.E.K Tiyatro Topluluğu geçtiğimiz akşam ‘EX S’ oyununun Galasını Profilo Kültür Merkezi’nde, sanat ve medya dünyasından ünlülerin katılımıyla gerçekleştirdi.

Yüksel Aytuğ, Metin Uca, Ali Eyüboğlu
Hakan Bilgin, Eylem Şenkal, Yosi Mizrahi

Galaya, Ezel Akay, Cem Özer, Özlem Kaymaz, Metin Uca, Zeynep Kasımlıoğlu ve kızı Zeynep Dilan, Selen Öztürk, Sinan Çetin, Taner Ergör, Eylem Şenkal, Hakan Bilgin, Yosi Mizrahi gibi sanat ve TV dünyasının önemli isimleri katıldı.  E.S.E.K Topluluğuyla yıllarca çalışmış ve hala değişik projelerde çalışmakta olan üçlü Uğur Uludağ, Hakan Bilgin ve Yosi Mizrahi sahneye çıkarak, oyunun bir bölümünde genç oyunculara doğaçlama eşlik ederek, büyük alkış aldılar.
Güldüren, kaşındıran ve sonunda ağlatan oyun EX S

Uğur Uludağ’ın yazıp – yönettiği teknoloji bağımlılığının bizleri gerçek dünyadan nasıl kopardığı ve ilişkilerimizi nasıl etkilediğini anlatan EX S, 11 kişilik genç oyuncu kadrosu ve içindeki sürprizleriyle seyircisini selamlıyor.

Uğur Uludağ ve genç ekibi finalde ayakta alkışlandılar.
E.S.E.K'in, Gişe Organizasyon'un yapımcılığında seyirciyle buluştuğu oyunda; Şükrü Çetin, Dilek Dilan Saydut, Özgür Şenyer, Özgül Sağdıç, Muammer Tali, Yasemin Hadivent,  Mete Tekindal, Gizem Birdan,  Merve Özdemir, Tuğçe Yıldırım, Berkan Çalışkan rol alıyor.
 
Sinan Çetin, Uğur Uludağ'ı tebrik etti

Sosyal medya ikonlarının sahneye başarıyla yerleştirildiği oyunun dekoru Barış Dinçel’e, kostümleri ise; Sarit Eskinazi’ye ait.  
Editör: TE Bilisim