UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçisi Ferhat Göçer, Çocuklar Yararına Özel Bir Konser Verdi.
Ferhat Göçer, UNICEF’in 70. kuruluş yılı ile Rotary Vakfının 100. kuruluş yılı kapsamında, çocukların eğitimine kaynak geliştirmek hedefi ile sahneye çıktı. İş Sanat Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe, iş, sanat ve cemiyet hayatından simalar katıldı.
 
Göçer; aryalar, napolitenler ve klasikleşmiş unutulmaz şarkılar eşliğinde, çok özel bir repertuvardan oluşan  “Ferhat Göçer Essentials Projesi” ile sahne aldı. “La Donna E Mobile”, “Sunrise Sunset”, “Caruso”, “Spente Le Stelle”, “La Bohem” “Phantom Of The Opera” “If I Were a Rich Man” ve “Gidemem” “Cennet” “Sessiz Gemi” “Kızım” gibi parçalar eşliğinde Göçer, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. 
 
Konserin açılış konuşmalarını UNICEF Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Tezer Kutluk ve Uluslararası Rotary 2420. Bölge Federasyonu Guvernörü Özcan Albak yaptı.  Bu özel gecenin UNICEF’in kuruluşunun 70. Yılına günler kala düzenlenmesinin anlamına değinen Prof. Dr. Tezer Kutluk, başta UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçisi Ferhat Göçer olmak üzere konserin düzenlenmesine destek veren Uluslararası Rotary Vakfı ve İş Sanat Kültür Merkezi ile çocukların eğitimine katkı sağlayan tüm davetlilereteşekkürlerini sundu.
Editör: TE Bilisim