Türk Sanat Müziğinin efsane yorumcusu Emel Sayın ve Ferhat Göçer İstanbul'da Günay Restaurant'ta sahne aldı.

Sarı işlemeli sahne kıyafeti ve  tüm zarafeti ile Günay Sahnesinde konuklarının karşısına çıkan Emel Sayın, programının ilk yarısında Türk Sanat Müziği eserler ile konuklarına tam anlamı ile Türk Sanat Müziği  ziyafeti yaşattı.
Programının ikinci bölümünde sahneye ‘’ Nerede benim prensim? İşte Ferhat Göçer’’ diyerek Ferhat Göçeri davet etti. Ferhat Göçer’in sahneye gelmesi ile birlikte ‘’ Doymadım Sana’’, ‘’ Son Mektup’’ isimli sevilen şarkıları seslendiren ikili büyük alkış aldı.
Emel Sayın ile birlikte Günay sahnesinde şarkılarını seslendiren Göçer, sahneden inmeden önce Emel Sayın’a olan aşkını şu sözlerle itiraf etti, "Emel Hanımla ilk sahne aldığım gece Emel Hanıma aşık olduğumu itiraf etmiştim mesele sadece bu değil, mesele rahatlıkla Ömür hanımın önünde  gözlerine bakarak ben Emel Sayın’a aşığım diyebilmek ama bu da bana özel değil her Türk erkeğinin eşinin gözüne bakarak rahatlıkla ben Emel Sayına aşığım diyebildiğine şahit oldum. Şunu anladım ki Emel Sayın sadece erkeklerin değil kadınlarında gönlüne taht kurmuş büyük bir sanatçı..’’ diyerek büyük alkış aldı.
Editör: TE Bilisim