Ferhat Göçer Bayram da Kıbrıs'ı salladı!

Bir klasik haline gelen siyah takım elbisesiyle sahneye çıkan Ferhat Göçer, sevilen şarkılarını seslendirirken hayranlarından gelen istekleri de geri çevirmedi. İlerleyen saatlerde gitarını eline alan ve hem çalıp hem söyleyen Ferhat Göçer, büyük alkış aldı. “Çok kısa süre sonra 29 Ekim. Böyle özel zamanlarda yaşadığımız toprağın değerini bilecek gençler için Gençlik Marşı’nı okumak istiyorum” diyen Ferhat Göçer, ayağa kalkmalarını istediği konuklarıyla birlikte hep bir ağızdan Gençlik Marşı’nı seslendirdi. Sahneye davet ettiği kameramanların da kendisini değil konuklarını çekmesini istedi.

Konser sonrasında gazetecilerle yaptığı sohbette bayramlara dair mesajlar da veren Ferhat Göçer, babasının ‘Büyüklerine saygı göstereceksin ve mutlaka özel günlerde onları yalnız bırakmayacaksın, onlarında yalnız olmadıklarını hissettireceksin” dediğini belirterek, “Bunun kıymetini insan yaşlandıkça anlıyor. Bayramlarda tolu mesaj atmayın, sevdiklerinize özel davranın. Hiç kimseyle küs değilim. Gerek aile içinde, gerekse dostlarımız içinde küs olduğumuz kimse yok. Ama büyük konuşmamak gerek. Her şey insanlar için. Ama tabi ki bayramlar dargınlıklar için vesiledir” dedi.

Gazetecilerin, Londra’ya giderken rahatsızlanan bir çocuğa yardım etmesini hatırlatmaları üzerine, “Hekimliğin böyle. Özel anlarda insanların yardımına ulaşıyor olmak benim için ayrı bir gurur ve mutluluk” dedi.
Editör: TE Bilisim