GÖÇER’DEN NOSSA COSTA’DA STAND UP ŞOV!

Dün gece BVS Group’a ait Ataköy Marinada bulunan üç tarafı denizle çevrili Nossa Costa’da Ferhat Göçer sahne aldı.

Romantik şarkıları en iyi yorumlayan solist Ferhat Göçer programına ‘Gidemem’ isimli duygusal şarkıyla başladı. Ardından, Sessiz Gemi, Kalp Kalbe Karşı, Git, Yastayım, Biri Bana Gelsin, Sen Söyle Hayat, Geceler, İspanyol Meyhanesi, Veda Busesi, Samanyolu şarkılarını peş peşe söyleyen sanatçı, şarkı aralarında konuklarla sohbet etti.

GÖÇER ADETA STAND UP ŞOV YAPTI!
Programı süresince şarkı aralarında sık sık konuklarına espri yapan, ve oldukçe enerjik olduğu gözlenen sanatçı, ‘’Şimdi öyle bir şarkı seslendireceğim ki… Çok merak ediyorum gerçekten hayatı boyunca tek bir kadına aşık kalabilen bir erkek var mı aramız da? Öyle hayat nasıl geçer?’’ derken tüm salondan kahkaha sesleri yükseldi ve ardından sevilen şarkısı ‘’Cennet’’i seslendirdi.

YENİ ALBÜM MÜJDESİ
Nossa Costa’da yoğun ilgiyle karşılaşan Göçer repertuarında hiç yapmadığı bir şeyi yaparak ‘’Hayatı Tesbih Yapmışım’’, ‘’Ankara’nın Bağları’’ gibi şarkıları seslendirirken kendisini dinlemeye gelen yüzlerce kişi Göçer’e ayakta eşlik etti

Yeni albüm hazırlığı içerisinde olan sanatçı, Nisan ayında albümünün çıkacağını ve ilk kez Nossa Costa’da yeni şarkılarını seslendireceğinin müjdesini sevenlerine verdi.
Editör: TE Bilisim