Ferhat Göçer, Bursa Merinos AKKM Salonunda bir ilke imza attı. 300 çocuğun  oluşturduğu senfoni orkestrası ve koro eşliğinde konser veren sanatçı seyircilere unutulmaz bir gece yaşattı.

''20 yıldır sahnedeyim böylesine unutulmaz bir gece yaşamadım. Kendimi adeta bir çiçek bahçesinin içinde gibi hissettim. Ayrıca bu gecenin eğitime muhtaç kimsesiz çocuklar için  gelir elde edilen bir gece olması da konsere daha da büyük bir anlam kattı. Hepinize teşekkür ediyorum." diyerek duygularını dile getiren Göçer "Bu vesile ile de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyorum'' dedi. Bursa Emine Örnek Okulları öğrencilerinin minik müzisyenlerinin yer aldığı  senfoni orkestrasi ve koro ile birlikte Göçer, kendi şarkılarının yani sıra Sezen Aksu, Barış Manço, Teoman ve Zeki Müren parçalarını da seslendirdi.
Marşlar Eşliğinde Muhteşem Final
Muhteşem gecenin finalinde ise Ferhat Göçer ve 300 çocuğun oluşturduğu, sanatçının "Çiçek bahçesi" dediği; senfoni orkestrası ve koronun coşkusuna bütün salon da eşlik etti. Binlerce kişi hep birlikte marslar söylerek konseri sonlandırdı.
Editör: TE Bilisim