İstanbul’un en nezih eğlence mekanı Günay Restaurant’ta dün gece ‘Türkülerin Efendisi’ Kubat ile ‘Duygulu Şarkıların Prensesi’ Funda Arar sahne aldı. Sahneye ilk çıkan Kubat, güçlü sesi ve yorumuyla Günay’ı dolduran misafirlere türkü ziyafeti çekti. Sanatçı, ‘Ahidim Sensin’, ‘Ormancı’, ‘Sarı Gelin’, ‘Dido’, ‘Derhule’, ‘Ah ne yar’ ‘Yekte yavrum yekte’, ‘Gülüm’, ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’, ‘Halkalı Şeker’, ‘Yine Başım Sevdalı’ gibi sevilen eserleri arka arkaya seslendirdi.

Günay Restarant’ta, Kubat’tan sonra saatler tam gece yarısını gösterdiğinde Funda Arar sahneye çıktı. BVS Group’a ait Günay’ı hınca hınç dolduran konuklarına “Hoş geldiniz” diyen sevilen şarkıcı ardından şunları söyledi:

“Saatler gece yarısını geçti ve ‘Kadınlar Günü’ tam şu an başladı. Tüm kadınların bu güzel ve özel günü kutlu olsun. Kadınız ve güçlüyüz.”

Günay’daki bayan konuklar Funda Arar’ın bu sözlerini ayakta alkışlarken, erkek misafirler de alkışlara iştirak etti. Eski ve yeni şarkılarının yanı sıra Orhan Gencebay’ın, Sezen Aksu’nun eserlerini de seslendiren sanatçıya hayranları pek çok şarkıda eşlik etti.

‘Benim İçin Üzülme’, ‘Camdan Kalp’, ‘Şakası Yok’, ‘Adını Sen Koy’, ‘Öğrendim’, ‘Alagül’, ‘Hain Bıçak’, ‘Haberin Var mı’, ‘Kurşun Misali’, ‘Sen ve Ben’, ‘Bundan Böyle’, ‘Olmaz Artık Sevgilim’, ‘Kimdi O’, ‘İkimiz’, ‘Gönül Ağrısı’ ve diğer parçalarını da yoğun alkış arasında seslendiren Funda Arar programın sonlarına doğru hareketli şarkılara geçerek Günay’ı dolduran hayranlarını uzun süre oynattı.
Editör: TE Bilisim