Başarılı sanatçı 'Yok Yok' şarkısı ile sahneye çıktı ve seyircilerini selamladı. Funda Arar yeni albümünden ve unutulmaz şarkılarından oluşan repertuarı ile sevenleriyle hep bir ağızdan parçalarını seslendirdi. Sahnede 'Yak Gel', 'Senden Öğrendim', 'Geciken Gözyaşı', 'Seninim', 'Seni Düşünürüm', 'Sessiz Sinema', 'Sen ve Ben', 'Yoksun', 'Karartma Günleri', 'Ateş Düştüğü Yeri Yakar', 'Benim İçin Üzülme', 'Alagül', 'Arapsaçı', 'Aşkın Bana Değdi Değeli', 'Bu Akşam Gün Batarken' gibi parçalarını seslendiren sanatçı yine gönülleri fethetti.

FUNDA ARAR'DAN 'BİR TESELLİ VER' SÜRPRİZİ

Funda Arar 'Biliyorum hepiniz bu parçayı çok seviyorsunuz, çok fazla mesaj aldım bu parça için. Bakın şimdi sürpriz olarak birlikte ne söyleyeceğiz' dedi ve ardından Harbiye Cemil Topuzlu seyircisi Funda Arar'la beraber Orhan Gencebay'ın unutulmaz parçası 'Bir Teselli Ver'i seslendirdi.

Ancak sanatçı bu sürpriziyle kalmadı. Gecenin sonlarına doğru Cem Karaca'nın 'Islak Islak' ve Barış Manço'nun 'Karasevda' parçalarını söyleyen Funda Arar seyircisini coşturdu.


Giydiği gri mini ve krem rengi, leopar desenli elbiselerinin ikisinin de tasarımı kardeşi Fulya Arar'a ait olan Funda Arar hem göze hem kulağa hitap etti. Bu güzel gecede sanatçıyı izlemeye gelenler arasında Funda Arar'ın çoğu klibinin yönetmeni Murat Küçük, stilist Umut Eker ve Ahmet Selçuk İlkan'da vardı.

Funda Arar finali 'Leblebi' şarkısı ile yaptı. Funda Arar 'Bu gün bizi yalnız bırakmayan burada olan sizlere, buraya geldiğiniz için, şarkılarda bize eşlik ettiğiniz için, bizi sevdiğiniz çok teşekkür ederiz. Hepinizi çok seviyorum, tekrar görüşmek üzere' diyerek sahneden indi. Alkış yağmuruna tutulan sanatçıyı seyircisi bis yapmadan bırakmadı. 'Arapsaçı', 'Dert Bende Derman Sende' parçalarıyla sanatçı bis yaptı.

Funda Arar, Açıkhava Tiyatrosu'nda müzik ziyafeti çekti...

Funda Arar şarkı söylerken kendinden geçti... Sanatçı repertuarında Arabesk şarkılara da yer verdi.
Editör: TE Bilisim