Galaya; Aydan Şener, Esin Yağmurdereli, Bedia Öztep, Melek Şahin, Süheyl Uygur, Açelya Elmas, Şebnem Schaffer, Murat Parasayar, Bora Gençer, Nida Şan, Neşe Aksoy, Devlet Devrim, Nermin Denizci, Nesli Özsoy, Sibel Gökçe katıldı.

Seyircileri gülme krizine sokan “3+1 ZOMBİLİ” adlı oyunun finalinde, misafirler, sadece gala gecesine özel bir sürpriz ile karşılaştılar. Ünlü showman, oyuncu, sunucu Yavuz Seçkin oyunun finalinde sahneye Donald Trump tiplemesi ile gelerek herkesi kahkahalara boğdu.

Oyun sırasında, seyirciler arasından salona giriş yapan polisler paniğe sebep oldu. Kısa bir süre sonra polislerin Çiğdem Tunç Tiyatrosu oyuncuları olduğu ve oyun gereği baskın yaptıklarının anlaşılması üzerine komik anlar yaşandı.

Bu yıl 4ncü sezonuna giren Çiğdem Tunç Tiyatrosu oyuncuları, yeni sezonda yenilenen kadrosu ile “Binbir Gece Masalları”, “Palyaço Puki ve Yaramaz Cimcime” adlı oyunları ile de Türkiye’yi karış karış dolaşmaya, tiyatro seyircisi ile buluşturmaya devam edecek.

Çiğdem Tunç Tiyatrosu’nun Genel Sanat Yönetmeni ve sahibi usta oyuncu, sunucu Çiğdem Tunç, Anadolu’da tiyatro seyretmek isteyen tüm sanatseverlerle buluşacaklarını dile getirdi.

Ayrıca bu yıl Çiğdem Tunç Tiyatrosu, özel bir hassasiyet göstererek, hem kendilerinin hem de galaya gelen misafirlerin getirmiş oldukları çeşitli hediyeleri, fuaye alanında kurdukları yılbaşı ağacının altında toplayarak, gece sonunda ihtiyaç sahibi çocuklara gönderilmek üzere ilgili makamlara ilettiler.

Çiğdem Tunç Tiyatrosunun Yeni oyunu

“3+1 ZOMBİLİ” Eray Yasin Işık tarafından kaleme alındı. Oyun Çiğdem Tunç tarafından sahneye konulurken, Yönetmen Yardımcısı: Alper Çorumluoğlu, Müzikleri Nida Şan, Dekor ve Sahne Tasarımı: Cihan Aşar, Afiş Fotoğrafı ve Tasarımı :Şahin Tuhan, Kostüm: Şinasi Günaydın – J’adore’ – Hanzade Günaydın’a ait oyunun kadrosunda Çiğdem Tunç – Levent Sülün – Özkan Ayalp – Sema Aras – Deniz Salman – Deniz Değirmenci - Alper Çorumluoğlu - Soykan Kişioğlu – Ezgi Küçük – Balca Aydoğdu - Savaş Özkartal yer almaktadır.

II Perdeden oluşan ve 120 dakika süren “3+1 Zombili” oyununun konusu ise; Hilmi Bey Apartmanı Daire 3’de beş hanımdan oluşan kendi halinde bir aile yaşamaktaydı. Ailenin reisi Nur, hem evde kalmış ablasından, hem iki aklı bir karış havada kızlarından, hem de demans hastası 94 yaşındaki annesi Refiya hanımın geçiminden sorumluydu. Zira ablası Deli Peri hala hayal peşinde koşmakta ve evin sorumluluklarını üstlenmemektedir. Ev sahibi Obsesif Dr. Hilmi Bey mütemadiyen aileyi sıkıştırmakta ve kira paralarını istemektedir. Allahtan evin genç kızına sevdalı Anadolu delikanlısı apartman görevlisi Satılmış Efendi vardır da, zor anlarda aileye kol kanat germektedir. O gece Peri’nin çok önemli bir tiyatro ödülünü almak üzere gittiği ödül töreninden sonra işler karabasana dönüşecektir. Zira Deli Peri’nin ödülünü elinden aldığı ünlü aktör Şevki Baltuğ piyasaya çıkacak ve ortalığın altına üstüne getirecektir. Şevki, demlenmeyi seven bir adam olup içmemesi gereken bir ilacı yanlışlıkla içtikten sonra düşüp oracıkta kalacak ve zombi olarak geri dönecektir. Haliyle Hilmi bey apartmanında bir dizi korku komik olayların yaşanmasına neden olacaktır.

Editör: TE Bilisim