Türk pop müziğinin en özel kadın şarkı yazarı ve yorumcularından Göksel, önceki akşam İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde unutulmaz bir konsere imza attı. Kendisini dinlemeye gelenlere şahane anlar yaşatan Göksel, Harbiye Açıkhava’yı adeta salladı.

Organizasyonunu Bayhan Production’un üstlendiği İstanbul'a yıldız yağdıran konserler serisinde dünya starlarını ağırlayan Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu önceki akşam Göksel’e ev sahipliği yaptı. Sahneye sürprizlerle çıkan ve hayranlarını coşturan Göksel haftalardır hazırlandığı konserinin finalinde ayakta alkışlandı.

Enerjisi, şarkıları ve sahne performansıyla unutulmaz bir geceye imza atan Göksel’e sahnede 11 kişilik orkestrası ve 6 dansçı eşlik etti.

Konserine geçtiğimiz yaz çıkardığı ve dinlenme rekorları kıran şarkısı “Hiç Yok” başlayan Göksel, ilk şarkısı 'Sabır' dan bugüne müzikseverlerin kalbinde iz bırakmış bütün hit şarkılarını seslendirdi.

Konserin ilk bölümüne Özlem Kaya, ikinci bölüme ise Özgür Masur imzalı kıyafetleri ile çıkan Göksel 5 bin kişiyle şarkılarını seslendirirken konser boyunca 3 kıyafet değiştirdi.

"Yıllarca beni acıların kadını sandınız!"

Göksel, 'Depresyondayım" şarkısını seslendirmeden önce itiraflarda bulundu. Göksel, "Yıllarca beni acıların kadını sandınız ama galiba bunu artık kırdım, hiç acıların kadınına benziyor muyum" şeklinde konuştu. Bir ara darbuka eşliğinde göbek attan Göksel ‘in göbek showu dakikalarca alkış aldı...

Sürpriz Düet…

Göksel, beraber bir şarkıya imza attığı ve Türk müziğini funk ve soul yansımalarla yorumlayarak fenomene dönüşen Hey! Douglas ile de sürpriz bir düet yaptı. Harbiye Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde "Duruyor Dünya" şarkısını birlikte yorumlayan Göksel ve Hey! Douglas’ın muhteşem düetine Harbiye’deki binlerce kişi hep bir ağızdan eşlik etti.

Ünlüler Akın Etti

Göksel ‘i Harbiye Açıkhava konserinde sanat , sosyete ve iş dünyasından bir çok ünlü isim de yalnız bırakmadı. Konseri Magazinsortie.com Yayın Yönetmeni Olcay Ünal Sert'te protokolden izledi.

Editör: TE Bilisim