Gülben Ergen, Tekirdağ Hayrabolu’da Ayçiçeği Festivali’nde sahneye çıktı. 20 bin kişinin geldiği konsere çevre ilçelerden de gelenler oldu. Gülben konserinde adeta Roman Gecesi yaptı. En güzel roman dansı yapan kadına ise yüzüğünü hediye etti.

Tekirdağ, Hayrabolu Belediyesi tarafından düzenlenen “27.Ayçiçeği Festivali”nin son gününde Gülben Ergen sahneye çıktı. 20 bin kişinin izlediği konsere Gülben adeta damga vurup rüzgar gibi esti. Gelinlik tarzı beyaz bir kıyafet ile sahneye çıkan sanatçı sevilen şarkılarını seslendirdi. Ancak konser boyunca Hayrabolu’lularla Trakya şivesiyle muhabbete giren sanatçı geceyi bir anda Roman Gecesine çevirdi. Hayrabolu’lu üç genç kızı sahneye çıkartan sanatçı, küçük bir roman dansı yarışması yaptı. Danslarını beğenmediği gençlere orkestra elemanları ile roman dansı dersi veren sanatçı büyük beğeni topladı. Sanatçı daha sonra sahneye çıkarttığı Özlem adlı roman kadına Roman dansı yapmasını istedi. Roman dansını başarılı bir şekilde oynayan üç çocuk annesi Özlem hanıma parmağındaki yüzüğü hediye eden Gülben “İşte Roman dansı budur. Helal olsun sana” dedi.
Seyircinin arasına girdi canlı yayın yaptı…
Konser sırasında seyircilere yakın olmak için aralarına da giren sanatçı bir ara cep telefonunu eline alıp olduğu yerden twitter hesabından canlı yayın yaptı. Şarkısının bir bölümünü canlı yayında söyleyen sanatçı konserinden büyük keyif aldı.
Belediye başkanından anaokulu teklifi…
Konser sonunda sahneye gelerek Gülben Ergen’e teşekkür plaketi veren Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu bir buket ayçiçeği de verdi. Başkan sahnede roman vatandaşlarının yoğun olarak yaşadığı bir mahalleye, GülbenErgen’in projesi olan ve çeşitli illerde şimdiye kadar 35 tane açtığı "Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu" projesini açmayı teklif etti. Gülben Ergen’in sevinçle karşıladığı bu teklifi kabul etmesi Hayrabolu’luları çok sevindirdi. Belediye başkanı ayrıca sanatçıya “Fahri Hemşehrilik” vereceklerini söyledi.
Gülben Ergen Trakya'yı salladı.

Editör: TE Bilisim