Türk Müziği'nin efsane yorumcusu Gülden Karaböcek, 'Kökler ve Filizler' adlı konseri kapsamında İstanbul da Babylon'da sahne aldı. Karaböcek'ten önce sahneye genç müzisyen Tuğçe Şenoğul çıktı.

Dilek Taşı, Sürünüyorum, Kırılsın Ellerim, Sen Evlisin, Hatıran Yeter, Ayrılık Kolyesi, Kaybolan Hayaller gibi sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı dünden bugüne nostalji yaşattı. 2019 da 50. Sanat Yılını görkemli bir şekilde kutlayacağını söyleyen Gülden Karaböcek sahnede zaman zaman duygusal konuşmalar yaptı.

Kısa bir süre önce yitirdiğimiz Ali Tekintüre ile geçmişte ayrılmaz bir ikili olduklarını belirten sanatçı sahnede usta şairi andı., "Boşuna Kazma Mezarcı Aşkımızı Gömemezsin" ve "Bahtıma Yanarım" şarkılarının İsrail de çok sevildiğini öğrendiğini belirten Karaböcek, "Ben de Linet'ten öğrendim. Belki siz bilmiyorsunuzdur bu şarkılar İsrail'i sallıyor" dediğini söyledi.

Konserinde Ahmet Kaya ve Aşık Mahsuni Şerif'den de şarkılar da söyleyen sanatçı, "Ahmet Kaya bana şarkılarını her zaman koşulsuz verdi. Beni çok severdi, bende onu çok severdim, belkide bizi bir yerlerden izliyordur" diyerek sahnede andı.

Gülden Karaböcek'in konserine genç hayranları hücum etti.

Yılbaşı akşamı Antalya Side'de Princess Otel'de sahne alacak olan sanatçıya konserde kızı Nur Düzgit yalnız bırakmadı.

Magazinsortie.com Yayın Yönetmeni Olcay Ünal Sert, Gülden Karaböcek'i Babylon'da ki konserinde yalnız bırakmadı.

Gülden Karaböcek konser bitiminde hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilisim