Yeşilçam Sinema Emekçileri Vakfı Beyoğlu belediyesinin tahsis ettiği Taksim Beyoğlu festivalinde 25 günde muhteşem bir şekilde vatandaşlarla sinemacıları buluşturdu. Yeşilçam standında halk sinemalarda izledikleri emekçileri daha yakından görmenin ve fotoğraf çekilmenin mutluluğunu yaşadı. Muharrem Erdemiri'n organizasyonu ile yüzlerce oyuncu, yönetmen, ışıkçı, setçinin Beyoğlu festivalinde buluşmaları görülmeye değerdi. Her akşam farklı emekçimiz sahne alarak sinema söyleşisi de yaptılar.

Vakıf Başkanı Coşkun Alp Ertam ve Yönetmen Canan Yılmaz önderliğinde kurulan vakfın önümüzdeki 18 Ağustos 2017 Cuma günü akşamında Bodrum kalesinde düzenledikleri Yeşilçam Vefa gecesinden sonra Türkiye'de bir ilk olan Huzur evi ve Çocuk yuvası projesinin heyecanını yaşıyorlar.Yeşilçam Emekçileri için yapılacak Bodrum kalesindeki konserde Gülden Karaböcek, Belkıs Özener, Zekai Tunca ve Yılmaz Morgül ücret almadan sahneye çıkacaklar. Konserin tüm geliri Huzur evi ve Çocuk yuvasına harcanacak.

Taksim'deki buluşmaları başarıyla yürüten Vakfın Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muharrem Erdemir, ''Bizler Yeşilçam Emekçileri Vakfı olarak çok güzel işlere imza atacağız. Taksimdeki festivalde yüzlerce Emekçimizi binlerce Vatandaşımızla yan yana buluşturduk.Özellikle yurt dışından gelen gurbetçilerimizin mutlulukları görülmeye değerdi.Şimdi ise 18 Ağustos'taki Bodrum kalesindeki konserimiz ve Vefa ödülleri gecemizden sonra huzur evi ve çocuk yuvası inşaatına başlayacağız.Yanımızda olan herkese canı gönülden teşekkür ediyoruz. Saygılarımızı sunuyoruz.Yaşasın Yeşilçam.'' dedi.

Taksimdeki Festival alanındaki standımıza katılan emekçilerimiz şöyle ; Yavuz Karakaş, Hasan Yıldız, İhsan Gedik, Necdet Kökeş, Yakup Yavru, Tevfik Yapıcı, Meral Orhansoy, Mustafa Uzunyılmaz, Kaye Ererez, Şevki Tosunoğlu, Hilmi Şahballı, Hasan Saraç, Engin Aksu, Metin Devrim, Fatih Mühürdar, Yaşar Koç, Sedat Palas, Max Bendo, Sönmez Yıkılmaz , Coşkun Gögen, Pekcan Türkeş, İsmet Erten, Mehnet Uğur, Vadullah Taş, Zülfikar Öner, Selçuk Özer, Teoman Ayık, Ahmet Arıman,Tuncay Akça,Ferdi Altıner,Necati Demirel ve Agah Özgüç gibi değerli emekçiler yanımızdaydılar..

Editör: TE Bilisim