BUGÜN AYSEL GÜREL GİBİ ÇILGINIM 

Sanatçı Gülden Karaböcek, uzun bir aradan sonra 3'üncü kez Cahide Mor Gazino'da sahne aldı. Mavi dekolte kostümü ile göz kamaştıran sanatçı farklı imajıyla dikkat çekti.


Kostümüne uyumlu olması için mavi peruğu tercih eden Karaböcek, bir hayranının kaptan şapkasını uzatmasının ardından ortaya ilginç görüntüler çıktı. Cahide kızlarının uzattığı pembe gözlüğü de takan Karaböcek, "Bugün Aysel Gürel gibi oldum, çılgın günüm demek ki" dedikten sonra esprilerine devam etti.
Dilek Taşı, Sürünüyorum, Kırlısın Ellerim, Sen Evlisin gibi klasikleşmiş şarkılarının yanı sıra Ahmet Kaya, Sezen Aksu, Neşet Ertaş ve Kayahan'dan da şarkılar okuyan Karaböcek, geçmişten günümüze nostalji yaşattığı Cahide Mor Gazino'yu tıklım tıklım doldurdu. İzleyicilerin ilgisi üzerine programını yarım saat uzatan Karaböcek, sahnede 2,5 saat kaldı.

AHMET KAYA BENİ ÇOK SEVERDİ

'Kum Gibi' adlı şarkıyı okuduktan sonra rahmetli Ahmet Kaya'yı anan Karaböcek, "Rahmetli Ahmet Kaya beni çok severdi. Ağlama Bebeğim şarkısını albümüme okumak için istediğimde, 'ben öyle şarkılarımı herkese vermem, sevildiğini bil" diyerek hiç düşünmeden verdiğini hatırlatarak, Özgün Klasikler albümünde okuduğunu söyledi.
Gülden Karaböcek sürpriz albüm çalışmalarında son aşamalara geldiklerini belirterek, okumaların sürdüğünü söyledi. Karaböcek; "Dilek Taşı albümümü yaptığımda çıkmadan önce çok iyi oldu demiştim, bu albüm için de şarkılar çok iyi oluyor. Ben beğendiysem o güzel demektir" dedi. 

Gülden Karaböcek, farklı imajıyla Aysel Gürel'i aratmadı ...

Gülden Karaböcek, bir hayranının verdiği
kaptan şapkasını kafasına taktı.

Gülden Karaböcek hayranları Cahide Mor Gazino'da çılgınca eğlendi...

Gülden Karaböcek Cahide Mor Gazino'yu full doldurdu. Sanatçı duygusal şarkılarıyla ayakta alkışlandı ...
Editör: TE Bilisim