Efsane sanatçı Gülden Karaböcek, Taksim de Çiçek Bar’da sahne aldı. Dilek Taşı, Sürünüyorum, Kırılsın Ellerim, Sen Evlisin gibi unutulmaz bestelerinin yanı sıra Yeşilçam’ın sevilen şarkılarını da seslendiren Karaböcek, dünden bugüne nostalji yaşattı.
Gülden Karaböcek, Çiçek Bar'da sevilen şarkılarını seslendirdi.
Efsaneler buluştu..

Gülden Karaböcek’i izleyenler arasında Yeşilçam’ın usta oyuncuları Nuri Alço ve Bahar Öztan da hazır bulundu. Karaböcek, sahnede yaptığı esprilerle izleyicileri güldürmeyi başardı. Yeşilçam’ın usta oyuncusu Nuri Alço’ya Bana gazoz mu ikram etmeyi düşünüyorsun Nuri Abi? Olmasın!” diyen   Karaböcek, konserinin ikinci yarısında “Nuri abi, şimdi ben sana gazoz ısmarlıyorum. Birazdan gelecek, böyle yana yana, ışıklar içinde” diyerek espriyi patlattı.
Gülden Karaböcek konserinde siyah ve beyaz renklerin hakim olduğu iki ayrı kostüm giydi. Sanatçıyı kızı Nur Düzgit'te yalnız bırakmadı.

Münir Özkul’a şifa diledi

Konser bitiminde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gülden Karaböcek, sinema filmlerinin sorulması üzerine, “Benim çok filmim yok. 6 tane sinema filmim var.  Çok değerli oyuncularla oynadık. ‘Dilek Taşı’nda Erol Taş ve Sümer Tilmaç ile ‘Duyarmısın Feryadımı’ sinema filminde Münir Özkul’la kamera karşısına geçmiştik” dedi.
Erol Taş’ın Dilek Taşı’nda rol gereği kendisine çok çektirdiğinin hatırlatılması üzerine, Karaböcek; “1,5 ay Antalya da sürekli birlikteydik. İyi bir insandı çok.  Rol gereği tabi çok çektirdi.” dedi. Münir Özkul’un sorulması üzerine, Karaböcek, “Münir Özkul’u bir filmle de olsa da tanıdığım için çok şanslıyım. ‘Duyarmısın Feryadımı’ filminde birlikte rol almıştık. Çok değerli bir usta. Uzun süredir hasta olduğu için üzgünüm tabi, Allah şifasını versin.” dedi.

Gülden Karaböcek konserinin ilk bölümünde siyah rengin hakim olduğu kostüm giydi.

Haber: Olcay Ünal Sert / Fotoğraflar: Muharrem Erdemir
Editör: TE Bilisim