Usta sanatçı Gülden  Karaböcek, İstanbul’da Beyrut Performance Hall’de muhteşem bir konser verdi.  Dilek Taşı, Sürünüyorum, Kırılsın Ellerim, Sen Evlisin, Ben Olmalıydım, Kaybolan Hayeller gibi unutulmaz klasiklerini seslendiren sanatçı dünden bugüne nostalji yaşattı.

“Kenetlendikçe kimse bizi yıkamaz!”

Son günlerde yaşadığımız üzücü olayların son bulması dileğinde bulunan Gülden Karaböcek, müziğin birleştirici güç olduğuna dikkat çektikten sonra; “Bugünlerde daha çok ihtiyacımız var birbirimize. Kenetlendikçe kimse bizi yıkamaz!” dedi.  


“Hayranlarımın yaşı her geçen yıl küçülüyor!”

Konsere Ankara ve  İzmir’den gelenler olduğunu örenen sanatçı sahneden yaptığı konuşmada, “Görüyorum ki hep genç jenerasyon var. Yıllar geçtikçe hayranlarımın yaşı küçülüyor!.. Ben her yılın kadınıyım.” dedi. Bir hayranının “Bin yıllık acılık ses” diye seslenmesi üzerine Karaböcek; “Adana Kebap mı bu? diye espri yaptı

Konser bitiminde hayranlarının hücumuna uğradı!

Üç saat sahnede kalan ve iki kostüm değiştiren Gülden Karaböcek, konser bitiminde hayranlarının akınına uğradı. İki saat boyunca kuliste sevenleriyle fotoğraf çektirip albümlerini imzalayan Gülden Karaböcek “Yıllar geçtiktçe hayranlarımın yaşı küçülüyor” dedi. 
Gülden Karaböcek'i kızı Nur Düzgit yalnız bırakmadı.


Gülden Karaböcek 1 Ocak 2017 de yılın ilk konserini ise Kosova'da verecek. 

1 Ocak’ta Kosova'nın Prizren şehrinde Luxsory Restaurant Palace'da sahne alacak olan Gülden Karaböcek Kosovalı hayranları için şarkılarını seslendirecek.
Editör: TE Bilisim