Dilek Taşı, Sürünüyorum, Kırılsın Ellerim, Sen Evlisin, Duyar mısın Feryadımı, Ağlıyorsam Yaşıyorum gibi bir döneme damga vuran unutulmaz şarkılara besteci ve yorumcu olarak imza atan Gülden Karaböcek Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde muhteşem bir konser verdi. 


Türk Polis Teşkilatının 169. yıldönümü sebebiyle İnebolu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği konser içn İnebolu’ya gelen Gülden Karaböcek, dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Gülden Karaböcek
25 Ağustos Spor Salonu’nda düzenlenen konserde Karaböcek, geçmişten günümüze unutulmaz eserleriyle İneboluların kulaklarının pasını sildi. İnebolu AK Parti İlçe Başkanlığı ve işadamı Ahmet Rüzgar ile Ömer Urgancı’nın sponsor olduğu programa katılım yoğun oldu. Programa İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan’ın yanı sıra İnebolu Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, çok sayıda polis memuru ile aileler ve vatandaşlar katıldı. 
Polis memurları ve hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren sanatçı 1,5 saat sahnede kaldı. Dünden bugüne klasikleşmiş şarkılarını seslendiren Gülden Karaböcek zor şartlar altında görev yapan polis memurlarına kolaylıklar dileyerek Polis Haftası'nı kutladı. 

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde düzenlenen konsere halk büyük ilgi gösterdi. 

Gülden Karaböcek hayranlarını kırmayarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Gülden Karaböcek Dilek Taşı, Sürünüyorum, Kırılsın Ellerim gibi klasiklerini okudu.

Fotoğraflar: Hüseyin BAYSAL / Kastamonu

Editör: TE Bilisim