GÜNDEŞ FIRTINASI

 İstanbul’un en elit eğlence merkezi ve tek gazinosu Günay Restaurant’ta bu yıl üçüncü kez Ebru Gündeş fırtınası esti. Günay’ın seçkin konukları, her hafta sadece sesi ve yorumuyla değil, şıklığıyla da göz dolduran Gündeş’i bu kez Hollywood yıldızı Halle Berry ile mukayese ettiler. Sanatçıyı dinlemek için Günay’a çok yoğun rezervasyon talebi olunca kapılara kadar ilave masalar konulmuştu. Güçlü sesi, farklı yorumu ve hanımefendi kişiliğiyle müzik dünyasında çok özel bir yeri olan Ebru Gündeş’in konukları da çok özeldi.


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Moris Eskinazi, Numan Ceyhan ile eşi Arzu Ceylan, Ceyda Aysal, Demet Akalın Kurt ve eşi Okan Kurt, Siren Ertan Çarmıklı ile eşi Gökhan Çarmıklı, Süreyya Yalçın ve sevgilisi Tugay Gökkaya, Merve Terim Çetin ile eşi Ahmet Baran Çetin, Ayşegül Toplusoy, Muharrem Toplusoy çifti, Fatih Ürek, Ayşegül Ekşioğlu, Tuğba Coşkun ve Şeyda Coşkun kardeşler sanatçıyı Günay’da dinleyenler arasındaydı.

EN AZ, HALLE BERRY KADAR ŞIKTI

Her hafta Günay sahnesinde birbirinden farklı ve güzel kostümler giyen Ebru Gündeş önceki gece yine çok özel bir kostümle sahneye çıktı. Ünlü Hollywood starı Halle Berry’nin geçen hafta Amerika’da düzenlenen bir ödül töreninde giydiği hardal renkli, uçuşan elbisenin aynısı Ebru Gündeş’in üzerindeydi.


Ebru Gündeş, Hollywood starı Halle Berry'nin kostümünden diktirdi...
Halle Berry şıklığıyla bir haftadır dünya basınında yer alırken, Monique Lhuillier marka kostümle Ebru Gündeş de doğrusu en az onun kadar kadar şıktı. Gerdanı, omuzları ve sırtı açıkta bırakan şık elbiseyi aksesuarlarla tamamlayan sanatçı, sol kulağına özel tasarım çok şık bir altın küpe, sağ kulağına ise iri pırlanta bir başka küpe takmıştı. Ebru Gündeş, programının ikinci bölümüne ise yine parıldayan siyah bir kostümle çıktı.

“BANA GÖRE TARİHE GEÇMİŞ
ŞARKILARDAN BİRİ”

İlk programında Orhan Gencebay ve İbrahim Tatlıses, geçen haftaki programında ise Barış Manço ve Volkan Konak’tan da şarkılar seslendiren Gündeş önceki gün ise repertuarını yine başta aşağıya değiştirmişti. Sanatçı bu kez, Sezen Aksu ve Ajda Pekkan şarkılarına programında özel birer bölüm ayırmıştı.
Gündeş, ‘Kaçak’ isimli duygusal eseri söyledikten sonra da şarkının söz yazarı Sezen Aksu ve bestecisi Bülent Özdemir için alkış istedi… Ardından da şunları söyledi: “Bana göre tarihe geçmiş şarkılardan biridir.”

FATİH ÜREK’TEN YILAN DANSI
Repertuarında, Fantezi ve Arabesk müziğin yanı sıra, Türk Sanat Müziği ve Türk Pop Müziği şarkılarına da yer veren, okuduğu duygulu eserlerle yaklaşık 450 hayranını hüzünlendiren, hareketli şarkılarla da coşturan Gündeş tam 3 saat sahnede kaldı…

Sanatçı programının ikinci bölümünde, konuklar arasında bulunan ünlü sanatçı Fatih Ürek’i, “Eğlence deyince akla o geliyor, sanat dünyasının en başarılı isimlerinden Fatih Ürek de aramızda” diyerek sahneye davet etti.Sahnede çok sevilen ‘Hadi Hadi’ isimli şarkıyı seslendiren Ürek yaptığı ‘Yılan Dansı’ ile de büyük alkış aldı.
Gündeş, programını her hafta yaptığı gibi şu sözlerle bitirdi: “Sağlık, aşk, para sizin; dostluğunuz bizlerin olsun, Allahaısmarladık”
Editör: TE Bilisim