Uzun aranın ardından yeniden çıkacağı Harbiye konserinin hazırlıklarına aylar öncesinden başlayan Hadise; Londra, Belçika ve Paris’ten gelen 14 dansçısı ile sahne üzerinde, akıllarda iz kalacak büyük bir şov sundu. Hadise, Harbiye’ye özel repertuvarıyla, dans ve müzik ziyafeti sunarken, sahne arka ve yan led ekranlarda özel hazırlattığı görsel videoları da paylaştı.

Yeni video klibinin ilk gösterimi Harbiye’de oldu!

Geçtiğimiz günlerde radyolarda ve dijital müzik platformlarında yayınlanan, hayranlarının desteğiyle yarattığı, sözü ve bestesi Gülşen’e düzenlemesi Ozan Çolakoğlu’na ait ‘Geliyorum Yanına’ şarkısının, Şenol Korkmaz yönetmenliğinde çekilen video klibinin ilk gösterimi Harbiye’de oldu. Konser başlamadan yan led ekranlarda gösterilen yeni Hadise şarkısının video klibi seyirciden övgü aldı.

Klip sonrası sahneyi kapatan siyah perdenin açılması ile birlikte Hadise ve dansçıları, 5000’e yakın hayranını ‘Aşk Kaç Beden Giyer’ şarkısı ile eğlenmeye davet etti. Bayram nedeniyle tatile gidenlere rağmen Harbiye’de gerçekleşen Hadise konserinde merdivenlerde bile yer kalmadı.

Beni eleştirenlere cevabım…

‘Beni eleştirenlere cevabım’ dedikten sonra ‘Biz Burdayız’ın ardından ‘Mesaj’ı söyleyen Hadise, 2,5 saate yakın sahnede kalarak 20 şarkı seslendirdi.

Hadise, sahneye çıktığı andan itibaren hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Seslendirdiği her şarkıyı binlerce kişiyle birlikte söyledi.

Haside sahnede rengarenk kıyafetleri ile göz kamaştırdı

Beyaz kumaş pantolon ve ceketle konserine başlayan Hadise, şarkı arasında sarı neon mayo ve çizmesini giyerek devam etti. Yurtdışından özel tasarımcılardan seçtiği 5 ayrı kıyafetle seyircisinin karşısında göz kamaştıran Hadise’nin tercihi Fenty’i için Rihanna’nın yaptığı yeni koleksiyon, Dior, Valdrin Sahiti oldu.

Hadise’nin sürprizi!

Hadise hayranlarına sürpriz yaparak bazı sahnelerinde makyajsız halini kullandığı, kendi sesiyle metnini seslendirdiği videosuyla hayranları ile duygularını patlaştı.’ Ben bir kadınım. Özgür bir kadın. Hayattan endişe eden ama seven. Çevresi Kalabalık ama yalnız. Bazen tatlı bazen seksi. Benim nasıl göründüğümden kime ne. Kendini sev. Yaşa. Nasıl istersen onu yaşa. Gülmeyi asla unutma nolur.’ Video sonrası son derece enerjik bir şekilde Hadise şovuna kaldığı yerden devam etti.

Annesi Hadise’nin kıyafetini beğendi

Konserin ilerleyen dakikalarında Hadise, Harbiye seyircisine teşekkür edip ‘hoşgeldiniz bu gece sizi seviyorum’ dedi. ‘Sizler olmadan bu konser olmazdı. Gece gündüz tüm ekip çok çalıştık. Bu gece ayrıca çok özel. Önem ve değer verdiğim annem burada. Annem bu kıyafet çok açık değil dimi. Çok tepki alır mıyım? Eğer annem beğenirse sorun yok. Beni en çok eleştiren annemdir’ dedi.

Acun konsere yetişti

Hadise annesinden sonra konserine izlemeyi gelen Acun’a da teşekkür etti. Kendisine mesaj attığını ama konum olarak Dominik’te olduğunu, gelmek için elinden geleni yapacağını söyleyen Acun’a son gün yeniden davet ettiğini, bu gece buraya gelmesinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledikten sonra ayağa kalkan Ilıcalı, seyirciden büyük alkış aldı.

Piyano ile akustik şarkılar

Hadise, konserin ikinci bölümüne Tarık Sezer’in çaldığı piyano eşliğinde ‘Writing’s On The Wall’ ve ‘Sıfır Tolerans’ şarkılarının akustik versiyonlarını söyleyerek başladı.

Bu yazın en görkemli Harbiye konseri!

Bu yazın en görkemli konserlerinden birine imzasını atan Hadise, ‘Evlenmeliyiz’de dansçıları ile halay çekti, Sıfır Tolerans’ta herkesi ayağa kaldırdı. Hayranlarının desteğiyle yarattığı yeni şarkısı ‘Geliyorum Yanına’yı ilk kez sahnede seslendiren Hadise, seyirciden gelen yoğun istek üzerine, bir kez daha sahneye gelerek bis yaptı.

Hadise, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde ki konserinde izleyicisini coşturdu.

Editör: TE Bilisim